Rămâi conectat

Curier Județean

PROGRAMUL de circulație al autobuzelor STP în perioada Sărbătorii de Paște, în Zona Metropolitană Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Societatea de Transport Public SA Alba Iulia își adaptează programul de transport cu prilejul Sărbătorii de Paște. În această perioadă vor fi acoperite toate traseele, iar programul de circulație al autobuzelor, între 15-18 aprilie 2017,  în Zonele Metropolitane 1-7 va fi următorul:    

•    în ziua de 15 aprilie 2017- program de sâmbătă
•    în zilele de 16 și 17 aprilie 2017- program de duminică
•    în ziua de 18 aprilie 2017- program normal

Foarte important: autobuzele programate să transporte angajații societăților comerciale vor circula normal, în funcție de programul de lucru stabilit anterior!

Informațiile referitoare la  programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826. Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967. De asemenea, informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro

”Le urăm tuturor călătorilor noștri ”Sărbători fericite” și îi asigurăm de calitatea permanentă a serviciilor STP, inclusiv în această perioadă”, transmite reprezentantul firmei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea