Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 3-9 august 2018

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3-9 august 2018. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

The Meg 3D / MEG: Confruntare în adâncuri Avanpremiera

Regia: Jon Turteltaub

Cu: Ruby Rose, Jason Statham, Robert Taylor, Rainn Wilson, Jessica McNamee

Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Durată: 118 min

Rating: AP12   IMDB: –

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert în salvări – este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Joi 20:40

 The Darkest Minds / Minți primejdioase Avanpremiera

Regia: Jennifer Yuh

Cu: Amandla Stenberg, Harris Dickinson, Miya Cech, Skylan Brooks

Gen film: SF, Thriller

Durată: 110 min

Rating: AP12   IMDB: –

După ce o pandemie ucide majoritatea copiilor și adolescenților din America, cei 2% care au supraviețuit dezvoltă diverse superputeri. Supraviețuitorii bolii au rămas cu puteri nefirești care pot fi descrise doar printr-o culoare: verde (super inteligență), albastru (telekineză), galben (control asupra electricității), portocaliu (putere asupra minții) și roșu (controlul focului). Ei sunt considerați prea periculoși pentru societate, și sunt luați de la familiile lor și plasați în lagăre de detenție. Ruby Daly, o adolescentă de 16 ani, cu puteri telekinetice, este trimisă la Thurmond, o tabără pentru copiii ca ea. Acolo ea se simte nefericită și speriată de ceea ce s-a întâmplat cu ceilalți asemenea ei. Ruby reușeste să scape din tabăra oribilă cu ajutorul ligii copiilor, și de acolo viața ei se schimbă pentru totdeauna. Ea se alătură unui grup de adolescenți care încearcă să fugă din calea maleficului guvern.

Joi 21:30

 Mission: Impossible. Fallout 3D / Misiune: Imposibilă. Declinul

Regia: Christopher McQuarrie

Cu: Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames

Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller

Durată: 152 min

Rating: AP12   IMDB: 8.5

Cele mai bune intenții se întorc uneori împotriva ta, să te bântuie… Misiune: Imposibilă. Declinul îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alături de câțiva aliați familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș.

Vineri pana Miercuri 17:45; 20:20; 20:40

Joi 17:45; 20:20

 Incredibles 2 3D / Incredibilii 2

Regia: Brad Bird

Cu: Samuel L. Jackson, Sophia Bush, Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Wu Tang Cling Clang

Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri

Durată: 131 min

Rating: AG   IMDB: 8.1

Familia de supereroi iubită de toată lumea se întoarce cu o nouă aventură în „Incredibilii 2”. Numai că, de data aceasta, Helen (vocea lui Holly Hunter) e în centrul acţiunii, lăsându-l acasă pe Bob (vocea lui Craig T. Nelson) pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet (vocea lui Sarah Vowell) şi Dash (vocea lui Huck Milner) cu actele de eroism ale vieţii normale, de zi cu zi.

3D dublat: Vineri pana Joi 12:45; 15:15

2D dublat: Vineri pana Joi 12:15

 Adrift / Supravieţuind pe mare

Regia: Baltasar Kormákur

Cu: Shailene Woodley, Sam Claflin

Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă

Durată: 118 min

Rating: AP12   IMDB: 6.7

Cu Shailene Woodley și Sam Claflin în rolurile principale, drama romantică „Supraviețuind pe mare” este inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduce mai întâi către dragoste, apoi către adentura vieții.

Vineri pana Miercuri 14:45; 19:10

Joi 17:00

 The Equalizer 2

Regia: Antoine Fuqua

Cu: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Sakina Jaffrey

Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller

Durată: 120 min

Rating: N15   IMDB: 7.1

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

Vineri pana Miercuri 16:50; 21:15

Joi 14:45; 19:10

 Skyscraper 3D / Infernul din zgârie-nori

Regia: Rawson Marshall Thurber

Cu: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell

Gen film: Acţiune, Crima, Drama

Durată: 111 min

Rating: AP12   IMDB: 6.1

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distribuției noii producții marca Legendary – Infernul din zgârie-nori, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității.

Vineri pana Joi 18:10

 Hotel Transylvania 3 3D / Hotel Transylvania 3

Regia: Genndy Tartakovsky

Cu: Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher

Gen film: Animatie, Comedie, Fantastic, Familie

Durată: 102 min

Rating: AG   IMDB: 6.4

Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă, îi revedem pe monştrii noştri favoriţi în timp ce se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos, iar pe Drac luându-şi şi el o vacanţă de la administraţia hotelului. Ei călătoresc cu mare plăcere fiindcă se bucură de toate facilităţile şi ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei şi până la excursii organizate în locuri exotice, sau şedinţele de bronz la lumina lunii.

Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 14:00

Subtitrat: Vineri pana Joi 16:10


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

Bera Larisa

Publicat

în

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi! În 3 august 2024, are loc cea de-a III-a ediție a White Night at the Castle, începând cu orele 16.00 la Domeniile Martinutzi. Organizatorii pregătesc spectacole fascinante și multe surprize. Citește și: 12-14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea