Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prognoza meteo pe o lună: Cum va fi vremea până în 17 februarie și cât de tare se încălzește

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 20 ianuarie – 17 februarie.

Prognoza meteo săptămâna 20.01.2020 – 27.01.2020 

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în regiunile extrecarpatice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice.

Prognoza meteo săptămâna 27.01.2020 – 03.02.2020 

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa peste limitele specifice perioadei, mai ales în regiunile sudice și estice.

Cantitățile de precipitații vor putea avea, în general, o tendință excedentară în regiunile nord-vestice și vor fi apropiate de normalul perioadei în restul teritoriului, chiar ușor deficitare în sudul și estul țării.

Prognoza meteo săptămâna 03.02.2020 – 10.02.2020 

Mediile valorilor termice se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei, îndeosebi în partea de sud și est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, local cu o posibilă tendință ușor deficitară în sud și sud-est.

Prognoza meteo săptămâna 10.02.2020 – 17.02.2020 

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni în toate zonele țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea