Rămâi conectat

Actualitate

Profesori din Alba pot deveni membri ai Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional

Alexandra Mates

Publicat

în

Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a publicat un Ordin al ministrului Educaţiei privind metodologia de desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice care vor face parte din Corpul Naţional de Experţi în Managementul Educaţional. Profesorii se pot înscrie online, până în data de 27 februarie a.c.

Începând de astăzi şi până în 27 februarie, profesorii pot să completeze formularul de selecţie în aplicaţia informatică. Mai apoi, până la 1 martie, cei declaraţi admişi trebuie să depună portofoliul cu documentaţia necesară, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

La jumătatea lunii martie vor fi evaluate portofoliile de către comisii constituite la nivelul Inspectoratului şcolar şi la Ministerul Educaţiei Naţionale.

După rezolvarea contestaţiilor, în data de 1 aprilie se va emite Ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice de clarate promovate în Registrul naţional al experţilor în managementul educaţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea