Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Prof. univ. dr. Daniel Breaz, ca reales rector al Universității „1 Decembrie 1918” . E singurul candidat!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prof. univ. dr. Daniel Breaz, ca reales rector al Universității „1 Decembrie 1918” . E singurul candidat!

Prof. univ. dr. Daniel Breaz, care pe 23 martie va împlini 49 de ani, este singurul candidat la funcția de rector al Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia la alegerile pentru mandatul 2024 – 2029, care se vor desfășura luni, 5 februarie a.c.

Fost senator PSD între 2016 – 2020 și ministru interimar al Culturii timp de un an, iar apoi ministru interimar al Educației în Guvernul Viorica Dăncilă, preț de două luni, Daniel Breaz va candida pentru al patrulea mandat la conducerea universității albaiuliene, pentru prima dată fiind ales în 2012. Originar din satul Obreja, comuna Mihalț, el este doctor în științe matematice și de aproape 15 ani este profesor universitar.

Citește și: FOTO: Daniel Breaz, noul ministru al Culturii, fotbalist în Liga a V-a, la CS Universitatea Alba Iulia!

Având în vedere că nu are contracandidat, riscul ca acesta să nu obțină sufragiile necesare pentru a fi reales în funcția de rector este aproape nul, alegerile academice devenind astfel o simplă formalitate.

Din septembrie 2022, Daniel Breaz este membru PNL, după ce cochetase pentru aproximativ câte un an cu partidele lui Victor Ponta (Pro România) și Liviu Dragnea (Alianța pentru Patrie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea