Rămâi conectat

Actualitate

Procentul de promovabilitate la BAC, sesiunea a doua, a crescut la 32,4%, după contestații, în Alba. Un elev, cu media peste 9

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat 2017, sesiunea a doua, a crescut, în județul Alba, de la 30,2% la 32,4%, după contestații, potrivit rezultatelor centralizate de inspectoratul școlar.

Un singur elev are media peste 9. Este vorba de Mircea Darius Chira, de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, căruia i-a crescut nota la limba și literatura română de la 7, la 7,9.

El a obținut media 9,06.

Contestație au depus 131 de candidați, în județul Alba.

Ministerul Educației a afișat, miercuri, rezultatele candidaților după contestații.

Pe 21 august s-a desfășurat proba la limba și literatura română, în 22 august, la limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Între 25 și 28 august au fost evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23 iulie | COD GALBEN de furtună în județul Alba: Vijelii, descărcări electrice, grindină. Zonele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

23 iulie | COD GALBEN de furtună în județul Alba: Vijelii, descărcări electrice, grindină. Zonele vizate ANM a emis marți, 23 iulie 2024, cod galben de furtună în județul Alba, valabil până ora 16:00. Zonele afectate: Zlatna, Câmpeni, Abrud, Bistra, Roșia Montană, Lupșa, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Almașu Mare, Gârda de Sus, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea