Prinși în trafic de polițiști cu vehicule neînregistrate și fără permis de conducere. Față de șoferi se continuă cercetările

Prinși în trafic de polițiști cu vehicule neînregistrate și fără permis de conducere. Față de șoferi se continuă cercetările

*Vineri, 8 februarie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, în timp ce acţionau pe Drumul Comunal 46 în localitatea Răhău, județul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Sebeș, județul Alba, care nu avea montate pe autovehicul plăcuțele cu numerele de înmatriculare sau de înregistrare.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 18.05, poliţiştii Secției 3 de  Politie Rurala Aiud, în timp ce acţionau pe Drumul Județean 107N din localitatea Mirăslău, județul Alba, au oprit, pentru control, un tractor cu remorca, condus de un bărbat de 55 de ani, din Aiud, județul Alba, care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare sau de înregistrare.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

*Duminică, 10 februarie 2019, în jurul orei 16.30, poliţiştii de ordine publica din cadrul Poliției Municipiului Blaj, în timp ce acţionau pe strada Astra din Blaj, județul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, din Şona, județul Alba, care nu avea permis de conducere.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...