Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Primul magazin–service auto Premio din județ, inaugurat astăzi la Alba Iulia. Investiția a costat 800.000 de euro

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi la Alba iulia a fost inaugurat un nou service auto și centru de retail-ul cu anvelope, o investie inițială de 800.000 de euro. Este vorba de o franciza europeană Premio de la Goodyear a SC Euro Star Group SRL.din Alba Iulia.

La eveniment au participat și oficialități locale, Ion Dumutrel – președintele Consiliului Județean Alba, Alexandru Pereș – senator, Dorin Șerdean – viceprimarul municipiului Alba Iulia și Ioan Bogățan – fostul viceprimar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Invitații au fost întâmpinați de gazda evenimentului, Cristian Vlad, administratorul primului magazin-service Premio din judeţul Alba, situat chiar lângă service-ul auto Protos Volkswagen.

Centrul dispune de o suprafaţă totală de 1120 mp, din care 600 mp sunt alocaţi depozitului de anvelope, 280 mp magazinului de anvelope şi accesorii şi alţi 240 mp spaţiului de service. Spaţiul de parcare, extrem de generos, are o capacitate de 45 de locuri şi permite intervenţia rapidă, la roată, şi în afara spaţiului de service-are.

Echipamentul şi aparatura care utilează aceste rampe sunt de ultimă generaţie şi acoperă peste 120.000 de euro din valoarea iniţială a investiţiei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea