Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primul magazin Decathlon din județ se va deschide la Alba Mall: Un pas înainte pentru pasionații de sport

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Primul magazin Decathlon din județ se va deschide la Alba Mall: Un pas înainte pentru pasionații de sport

Extinderea Alba Mall din municipiul Alba Iulia vine ca o gură de aer proaspăt pentru cetățeni, deoarece un spațiu mai mare poate susține mai multe magazine noi.

Un exemplu al unui nou magazin în Alba Mall este chiar Decathlon, care este amplasat pe locul fostului magazin Altex.

Cu o suprafață de peste 1000 de metri pătrați, noul magazin Decathlon va putea satisface nevoile cetățenilor din Alba Iulia în materie de articole sportive.

„Nu doar că suntem cel mai mare centru comercial din județ, dar în mod clar acest superlativ se va păstra și pe mai departe. Pentru că dacă ai dovedit că ai rețeta pentru succes, vei avea și parteneri pe măsură.

Suntem într-un proces de extindere, prin urmare vor fi prezente și alte branduri cu notorietate, exact în mijlocul orașului, în orașul din orașul tău”, a declarat Voicu Vușcan, administratorul Alba Mall.

Despre Decathlon România

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1200 de colaboratori, într-o rețea de 26 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița.

În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea