PRIMUL caz CONFIRMAT de COVID-19 în Alba. Este vorba despre o femeie aflată în carantină, testată POZITIV. Județul nostru intră pe harta roșie a epidemiei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
PRIMUL caz CONFIRMAT de COVID-19 în Alba. Este vorba despre o femeie aflată în carantină, testată POZITIV. Județul nostru intră pe harta roșie a epidemiei

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba informează că a fost confirmat primul caz de infectare cu COVID-19 din județ nostru.

În cursul acestei zile, a fost confirmat primul caz de coronavirus în județul Alba. Din primele informații, este vorba despre o persoană de sex feminin, aflată în carantină la Vințișoar, care s-a întors în țară din Italia.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 29 noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, ajungând astfel la 246.  Dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate și externate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În Alba, în prezent, 36 de persoane se află în carantină și  405 persoane sunt izolate la domiciliu.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt 3,441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23,679 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rusinea 18 martie 2020 at 10:31

Acum toti hotii sau cei cu munca la negru revin in tara.

Comentariile sunt oprite