Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primul accident pe podul suspendat de la Brăila: Două mașini s-au tamponat ușor, după inaugurarea de ieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul accident pe podul suspendat de la Brăila: Două mașini s-au tamponat ușor, după inaugurarea de ieri

Pe podul suspendat de la Brăila, abia inaugurat în cursul zilei de ieri, a avut loc deja primul accident, unde două mașini s-au tamponat ușor, fără să fie înregistrate victime.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Podul suspendat de la Brăila a avut parte de o inaugurare cu mare fast. La eveniment au luat parte președintele Iohannis, premierul Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, minitrul Transporturilor Sorin Grindeanu, europarlamentarul Mihai Tudose. Din nefericire, imediat după închierea ceremoniei de inaugurare a avut loc și un eveniment rutier.

Potrivit Rador, un șofer a încetinit pentru a face poze și a fost lovit de mașina din spate. Tamponarea a fost una ușoară, iar șoferii și-au continuat drumul. Conform legislației rutiere, oprirea pe poduri este interzisă și este sancționată. Amenzile ajung până la 2.900 de lei.

Pe pod se va circula cu cel mult 80 de kilometri la oră și doar pe timpul zilei, în timpul săptămânii, între orele 6 și 21, și în weekend, fără limitare orară. Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00. Accesul pe pod nu este permis tot timpul din cauza faptului că macaralele și alte utilaje folosite la construcția podului nu au fost încă mutate, iar mutarea lor ar îngreuna traficul în cazul în care acesta nu ar fi oprit.

În perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan – Brăila.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tradiţii şi obiceiuri în Vinerea Mare: Ce trebuie să ştii despre Vinerea din Săptămâna Patimilor lui Iisus Hristos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Tradiţii şi obiceiuri în Vinerea Neagră sau Vinerea Patimilor lui Iisus Hristos. Tradiţii şi superstiţii din Vinerea Mare Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX. URARI de PASTE.  FELICITARI de PASTE care pot fi trimise prin SMS de Învierea Domnului Unii creştini ţin post negru deoarece în aceasta zi a pătimit şi a fost răstignit Iisus Hristos. Ceremonia principală […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea