Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primele doze de vaccin anti-Covid vor ajunge în țară pe 26 decembrie. ,,Infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vaccinurile anti-Covid vor ajunge în România în data de 26 decembrie, a anunțat Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 al Guvernului României, într-un comunicat. Autoritățile au îndemnat, de asemenea, la respectarea regulilor pe perioada sărbătorilor.

„Astăzi, 22 decembrie, a avut loc întâlnire a CNCAV, prezidată de premierul interimar al României, Nicolae Ciucă. A fost analizat, în detaliu, stadiul pregătirii pentru declanșarea efectivă a campaniei de vaccinare odată cu distribuția, în România, a primei tranșe de vaccinuri, de 10.000 de doze în data de 26 decembrie.

Au fost discutate aspecte concrete privind armonizarea la nivel național și local, asigurarea siguranței distribuției, transportului și a vaccinării propriu-zise, precum și privind informarea corectă a publicului în legătură cu acest demers”, se arată în comunicat.

Premierul interimar a îndemnat la respectarea regulilor în continuare, precizând că „infectarea cu virusul Sars-Cov-2 nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou”.

„În acest context, Premierul a declarat că, pentru protejarea noastră, a tuturor, este benefică respectarea măsurilor igienico-sanitare și a tuturor recomandărilor de natură medicală formulate de
experții în sănătate publică, deoarece «infectarea nu se oprește de Crăciun și de Anul Nou»”

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea