Primarul Mircea Hava: S-a dat ordinul de începere pentru lucrările de reparații la elementele de lemn din Cetate, în special poduri. Costul total este de 666 000 lei cu TVA

Primarul Mircea Hava a anunțat că lucrările de reparație a podețelor din Cetatea Alba Carolina vor începe  în luna octombrie. Potrivit edilului s-a dat deja ordinul de începere a lucrărilor, iar în perioada următoare se va achiziționa lemnul necesar care va trebui să treacă printr-un proces de debitare și uscare.

Reamintim că primăria a încheiat un contract cu firma S.C. Transilvania Prest Solutions SRL din localitatea Bistra, iar pentru repararea podurilor va plăti 666 000 lei cu tot cu TVA.

INFORMARE COVID-19

Citiți și: Contract de peste 120.000 de euro câștigat de o firmă din Bistra, pentru repararea podurilor de lemn din Cetatea Alba Carolina

„Pentru cei care citesc și vor să afle de la sursă, ocolind falsul sau subiectivismul, vă anunț că s-a dat ordinul de începere pentru lucrările de reparații la elementele de lemn din Cetate, în special poduri. Nu e în natura noastră și nici în fișa postului să dăm vina pe trecut pentru sincope apărute ieri sau azi.

Le luăm așa cum sunt, le analizăm și, cel mai important, le rezolvăm. Pentru că lucruri care păreau ok și trainice acum 5- 6 ani, cum sunt podurile de lemn din Cetate, sub influența vremii și, uneori și a oamenilor, și-au arătat “slăbiciunile”.

Din fericire lucrările au fost garantate la vremea respectivă, iar banii cheltuiți acum sunt din garanția de bună execuție. Asta pentru cei care plâng în pernă și vorbesc numai ce vor. Urmează perioada achiziționării lemnului de stejar, debitarea și uscarea. Pentru că am cerut un indice de umiditate de maxim 18%. Asta înseamnă că se va acționa concret abia în octombrie. Dincolo de podine ne preocupă toate elementele structurale. Luate la decojit, tratat, vopsit etc.

Am identificat problema, am găsit soluția și ne apucăm de treabă. Să dea Dumnezeu să țină și vremea! Costul total este de 666 000 lei cu TVA.”, se arată într-o postare pe facebook a edilului Mircea Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

der gauleiter 14 septembrie 2017 at 18:13

Deci Hava se crede imparat si a dat ORDIN sa se repare podurile. Tare asta…
Propun ca pe viitor sa se includa in hartile digitale, ale Cetatii Alba-Carolina, si niste mentiuni despre unde anume se afla scandurile rupte, ca sa nu-si mai rupa turistii picioarele cand travrseaza podurile reparate de faimoasa firma din Bistra.

CICLOP 15 septembrie 2017 at 18:28

la fiecare 2-3 ani podurile din Cetatea Alba Carolina au nevoie de reparatii, acum 2 ani o bicicleta a distrus a amintiti: O BICICLETA !!!! da ,ATI CITIT BINE 😮 bicicleta!!!!!
Asa repara primarul halva !!!la fiecare 2-3 ani alti bani alta distractie. ARE BALTA PESTE !!!!
Cum repara : cu scandura de brad , nevopsita, manjita doar pe deasupra cu un pospai de vopsea cat sa tina un an sau doi !!!

SE AUDE, SE VEDE , SE STIE LA PRIMARIE ,!!! la fiecare 2-3 ani alti bani alta distractie. ARE BALTA PESTE !!!!

piata sfantul asteapta o va termina peste 2-3 mandate ,daca cetatenii il mai suporta si-l vor mai vota !!!PRIMARUL TACE MALC SI RADE PE SUB MUSTATA !!!
ROG TRANSMITETI SI PRIMARULUI PARERILE CETATENILOR !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...