Primarul Cugirului, Adrian Teban, mandatat să voteze majorarea preţului la apa potabilă şi tariful la canalizare

Consiliul Local al Oraşului Cugir, va lua în discuţie în şedinţa de joi, 29 ianuarie a.c, proiectul de hotărâre cu privire la mandatarea primarului Adrian Teban pentru a vota în Adunarea Generală a Asociaţiei Apa Alba, Adrian Tebanajustarea preţului apei potabile şi a tarifului la canalizare, care vor fi aplicate începând cu 01.01.2015.

Din adresa înaintată Consiliului Local Cugir rezultă că propunerile operatorului regional SC Apa CTTA SA Alba au avut în vedere majorarea preţului şi a tarifului cu indicele de inflaţie aferent perioadei octombrie 2013 – octombrie 2014, respectiv 101,44 %.

Analizând Raportul de specialitate, întocmit de Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice al Oraşului Cugir rezultă că pe baza propunerilor făcute de operatorul judeţean de apă, preţurile se majorează astfel:

-preţ unic de livrare apă potabilă (fără TVA) – 3,01 lei/mc – ( preţ vechi- 2,97 lei/mc)

-tarif unic pentru colectare ape uzate şi pluviale (fără TVA) – 2,86 lei/mc – (preţ vechi-2,82lei/mc)

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

17 ianuarie 2021, 21 de ani de la moartea lui Ion Rațiu, politicianul al cărui papion a devenit simbolul democrației

*”Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine“,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

genica 28 ianuarie 2015 at 18:33

Nu ar fi fost mai bine sa fi fost mandatat sa „dezajusteze” sau sa nu voteze tarifele?

ghita 28 ianuarie 2015 at 19:13

In campania electorala din 2012 am auzit la Radio Energy , ca apa nu se va scumpi in urmatorii 15 ani.Am inregistrarea.V-o pot pune la dispozitie.Ce ziceti D-le Primar ?

Nelutu 28 ianuarie 2015 at 20:53

Super intersant. In articolul anterior, se spune ca primaria Cugir cere Consiliului Local Cugir o ,,cotizatie,, de 10 miliarde care echipa de fotbal si apoi il mandateazape primar sa voteze modificarea (in crestere) a pretului apei potabile. Cugireni, sunteti nebuni?

je 29 ianuarie 2015 at 9:00

ba cititori de titluri… a crescut inflatia… preturile nu se majoreaza decat cu cresterea inflatiei… si app nu vad unde ii problema daca se investeste in sport… daca toti banii orasului sar folosi in rezolvarea problemelor voastre ati uita sa va delectati…

adi 29 ianuarie 2015 at 12:00

Care sport „francezule”?
Spune drept!E vorba de fotbal.
Celelalte ramuri sportive din cadrul clubului n-o sa vada decat firmituturile ce cad de la masa „campionilor” de pe locul 7 Liga a 3-a cu 250 000 euro buget!
Ai si tu decenta de a-ti citi mesajul pe care il postezi cu „aere” de superioritate ca altfel te faci de „cacao”,nestiind sa scrii corect.

Gainar 29 ianuarie 2015 at 12:47

„Blaga și Gorghiu, după consultările cu președintele Iohannis: Susținem votul prin corespondență și reducerea numărului de parlamentari ”

Tebane, cred ca o sa te faci „luntre si punte”, ca sa.i gasesti, „un loc caldut”, lui Sañedru, ca astia de la Bucuresti, il trimit la „Groapa de gunoi”!
Cred ca cum tot esti „raspopit”, Sañedru, „reprezinta ceva pentru tine”, mai ales ca sustine una din „Sfintele Traditii”, si pe cea mai iubita de popi si calugari, „Hora Calugareasca”, si pe deasuprea ii si „sportiv”, in a prinde „Cuci”, in padurea din Vinerea!

mocanu 29 ianuarie 2015 at 14:51

Figura lumea asta. Cand dai nu e bine, cand nu dai iar nu e bine. Avand in vedere ca problema locurilor de munca a fost rezolvata in oras, serviciile medicale din oras sunt la standarde impecabile de calitate, caini vagabonzi nu mai exista pe strazi, drumurile arata ca in palme, acum ca au mai ramas niste bani, ce vreti si voi, sa fie aruncati? Decat aruncati pe geam mai bine bagati undeva. Dar daca tot ii bagati in sport nu ar fi mai bine sa ii alocati celor 3 sau 4 sectii ale clubului in functie de performantele acestor sectii? Bun am inteles 10 mld pentru liga 3 e foarte bine, poate ar trebuii si mai mult, dar daca vreo sectie ajunge in liga 1 (box sau sah), lor cat le dati? Am inteles ca pe la alte sectii ar fi ceva campioni nationali, daca la liga 3 dati atat, la aia cat le dati? Oricum e de laudat ca se aloca bani, doar ca sa se aloce eficient si in functie de performanta ca parca asa e cu sportul, cu performanta, cu astea.

VINErea 29 ianuarie 2015 at 19:26

*mocanu -„problema locurilor de munca a fost rezolvata ” !? Unde in Cujer !??? unde primarele nu a lasat sa se extinda Mercedes !?
– „Servicii medicale la standarde impecabile ” !? Vorbim totusi de orasul unde directorul spitalului s-a deplasat cu auto personal sa aduca la urgente o persoana cazuta in strada !!!
– „Caini vagabonzi nu mai exista in oras ” -asta e tare !!! Tu ai mai iesit pe strazile Cujerului ??? daca raspunzi cu da si iti mai mentini afirmatia cu cainii atunci nu mai astepta :urgent la oculist , dioptrii mari iti trebuie . Ca sa sti si tu si primarele : sunt haite de caini prin oras , haite !!!
-„Drumurile arata ca in palma”- vrei poze cu niste strazi din Cujer care arata ca in 1848 ? Astea recent „modernizate ” crapa dupa 2 luni , cu dale cu tot ! Prietenii stiu de ce !
Si da ,” au mai ramas niste bani …” dar are „grija” primarele de ei 🙂
Apropo , cand iti regasesti coloana vertebrala sa o asezi la locul ei ! Poate nu stii unde …Si ai grija la buze … sa nu te usture de la atat „pupat” !

Comentariile sunt oprite