Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul comunei Meteș, Traian Ursaleș: ”Noi nu ne uităm ISTORIA! Domnule ministru CURAJ, ai curaj și lasă-ne!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ursales05Trebuie să recunosc că am ramas stupefiat de imaginația bolnavă a Guvernului Cioloș, respectiv a ministrului Educației dl. Adrian CURAJ, de a propune scoaterea ISTORIEI din școli și licee. Este un atac fără precedent la adresa Națiunii Române, care ar putea duce la pierderea identității naționale.

La mai puțin de 2 ani de la sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire, acest Guvern, vine cu propunerea de a scoate ISTORIA din școli și de a uita trecutul nostru glorios, motiv pentru care fac un apel public celor 2 partide care susțin Guvernul Cioloș, respectiv PNL si PSD, de a cere demiterea acestui ministru anti-românesc, sau de a depune o moțiune simpa în parlament, pentru a scăpa de asemenea specimene din fruntea Ministerului Educatiei. Dragi pnl-iști și psd-iști, dați dovada de a fi buni români și vă opuneți scoaterii Istoriei din școli și licee, deoarece dumneavoastră ați votat acest Guvern, care numai pentru țară nu lucrează.

Dragi români, acum trebuie să fim mai uniți ca oricând, deoarece de-romanizarea țării se face de către Guvern, motiv pentru care trebuie să fim mult mai atenți cu cine vom vota la următoarele alegeri. În fruntea țării, trebuie să ajungă români adevărați care își iubesc țara și care respectă Istoria acestui neam. Dumnezeu să ne ajute să fim o țară respectată în Europa, care este mândră de trecutul glorios al moșilor și strămosșlor noștri.

Traian Ursaleș, primarul comunei Meteș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea