Rămâi conectat

Curier Județean

Primarul Adrian Teban a aprins luminile de sărbători la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban a aprins, joi seara, în ziua de Sfântul Nicolae, luminile de sărbători în cadrul unei ceremonii desfășurate pe platoul din fața Bisericii ”Adormirea Maicii Domnului”, la care au asistat aproape 1.000 de persoane.

Printre oficiali s-au aflat viceprimarul orașului Horia Rotche,candidații pentru Parlament Teodor Atanasiu și Dan Simedru, vicepreședintele Consiliului Județean Alba,  Florin Roman, consilierul județean, Nicușor Mihai și directorul Casei de Cultură Rodica Florea.

Evenimentul a debutat cu cu un program special de colinde susținut de grupuri de elevi de la școlile gimnaziale ”Iosif Pervain”, ”Singidava” și nr. 3 Cugir, Grupul vocal-instrumental ”Aprentis” de la Colegiul ”David Prodan”, precum și de colindători ai ansamblului folcloric ”Câmpul Pâinii” din Vinerea, condus de învățătorul Ioan Buda. Membrii trupei de teatru a Casei de Cultură au împărțit colindătorilor dulciuri.

După ce a dat startul sărbătorilor de Crăciun, primarul Adrian Teban le-a mulțumit celor prezenți pentru participarea lor în număr așa de mare la eveniment, le-a urat ”La mulți ani”, sărbători fericite cu multă sănătate și bucurii.

Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea