Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Sebeș va primi fonduri europene de peste 1 milion de euro pentru a înființa două întreprinderi sociale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Sebeș va primi o finanțare de 1 milion de euro, din fonduri europene, pentru implementarea proiectului ”Dezvoltarea economică socială prin înființarea și dezvoltarea de întreprinderi sociale”. 

Proiectul are termen de finalizare 31 decembrie 2015 și are ca parteneri două ONG-uri din Cluj. Se vor crea 20 de noi locuri de muncă, în două întreprinderi sociale – un centru de informare turistică, prin care se va promova zona turistică Sebeș și unde se vor vinde pachete turistice, în țară și străinătate, la cel mai mic preț și o minitipografie unde se va edita nouă revistă a Primăriei Sebeș, precum și materiale publicitare, diverse.

Potrivit reprezentanților administrației locale, este cea mai mare finanțare pe care municipiul Sebeș a primit-o până în prezent.

Referitor la proiectele investiționale pe care administrația locală le va demara în următoarea perioadă, aceștia precizează că se va lansa un concurs de soluții pentru proiectarea zonei centrale a Sebeșului, iar consilierii locali vor alege una dintre cele două soluții ale Studiului de Fezabilitate pentru Parcul Arini, care cuprinde și lacul de agrement.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea