Primăria Sebeș: Trei puncte de prim ajutor funcționează, joi, în municipiu. Unde sunt amplasate

Primăria Sebeș anunță că joi, 10 august, în municipiu vor funcționa trei puncte de prim ajutor.

”Având în vedere temperaturile ridicate prognozate, aflate la pragul de caniculă, în data de 10.08.2017, începând cu orele 10.00, vor intra în funcţiune trei puncte de prim ajutor”, au transmis reprezentanții primăriei Sebeș. Punctele vor fi amplasate în următoarele locații:

ELIT

– piaţa Dacia

– autogară

– sediul primăriei din Parcul Arini nr. 1

Potrivit reprezentanților primăriei, în data de 09.08.2017, între orele 19.05-21.20, personalul SVSU a intervenit cu o autospecială de stins incendii, la solicitarea unei patrule a Poliţiei Locale, pentru stingerea unui incendiu de mirişte pe raza localităţii Petreşti. Focul a fost stins. Nu au fost alte pagube.

Reamintim că județul Alba se află sub avertizare cod galben de caniculă.  Potrivit ANM, în Maramureș, nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul și estul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, disconfortul va fi ridicat, iar maximele termice se vor situa în general între 35 și 37 de grade.

ANM notează că valul de căldură va persista până spre sfârșitul săptămânii, iar în zonele de munte, îndeosebi din nord-vestul teritoriului, pe arii restrânse în timpul după-amiezelor vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

alexandru 10 august 2017 at 12:17

de ce punct de prim ajutor la sediul primariei din parcul Arini si nu la sediul primariei sau in apropierea acesteia din parcul primariei?Cine merge in Arini nu are nevoie de hidratare .Poate de o bere……

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...