Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Primăria Sebeș construiește noi locuințe sociale în valoare de peste 7 milioane de lei: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primăria Sebeș construiește noi locuințe sociale în valoare de peste 7 milioane de lei: Licitația, lansată în SEAP

Primăria municipiului Sebeș construiește noi locuințe sociale. Administrația locală a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru servicii de proiectare a investiţiei “Construire locuințe sociale” – proiectare faza PT + DE + PAC, verificare tehnică a proiectării, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor și execuția lucrărilor.

Valoarea totală estimată a contractului este de 7.233.892,67 lei, fără TVA.

Primăria Municipiului Sebeș, prin echipa sa de proiecte, a câștigat o finanțare nerambursabilă pentru Proiectul „Construire locuințe sociale”, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa 9.

Investiția se va realiza pe terenul liber de construcții, aflat în intravilanul Municipiului Sebeș, pe strada Alunului, nr. 9B, pe o suprafață de 2.412 mp.

Proiectul propune construirea de locuințe sociale, astfel încât să se asigure condițiile de locuit pentru persoanele sau familiile cu venituri reduse, care nu pot avea o locuință proprie, rezolvându-se astfel o parte din cererile pentru atribuirea de locuințe sociale. Clădirea va include apartamente cu una, două și trei camere.

Regimul de înălțime a construcției este P+3, incluzând 24 apartamente, respectiv 6 apartamente/nivel, din care 3 apartamente cu 3 camere, 13 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu o cameră. La parterul blocului, patru apartamente sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

Amenajările exterioare prevăd alei pietonale, alei pentru circulație auto, parcaje (27 locuri), loc de joacă pentru copii, platformă îngropată pentru colectarea gunoiului menajer, zone verzi și zone plantate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Se lucrează cu motoarele turate la maxim la Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir: Când vor fi finalizate lucrările de reabilitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se lucrează cu motoarele turate la maxim la Școala Gimnazială nr. 3 din Cugir: Când vor fi finalizate lucrările de reabilitare La Școala Gimnazială nr. 3 se lucrează cu motoarele turate la maxim. În cadrul evaluării în teren realizată de edilul Adrian Teban și echipa de proiect din cadrul primăriei, constructorii au dat asigurări că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea