Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Sebeș construiește noi locuințe sociale în valoare de peste 7 milioane de lei: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Sebeș construiește noi locuințe sociale în valoare de peste 7 milioane de lei: Licitația, lansată în SEAP

Primăria municipiului Sebeș construiește noi locuințe sociale. Administrația locală a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru servicii de proiectare a investiţiei “Construire locuințe sociale” – proiectare faza PT + DE + PAC, verificare tehnică a proiectării, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor și execuția lucrărilor.

Valoarea totală estimată a contractului este de 7.233.892,67 lei, fără TVA.

Primăria Municipiului Sebeș, prin echipa sa de proiecte, a câștigat o finanțare nerambursabilă pentru Proiectul „Construire locuințe sociale”, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa 9.

Investiția se va realiza pe terenul liber de construcții, aflat în intravilanul Municipiului Sebeș, pe strada Alunului, nr. 9B, pe o suprafață de 2.412 mp.

Proiectul propune construirea de locuințe sociale, astfel încât să se asigure condițiile de locuit pentru persoanele sau familiile cu venituri reduse, care nu pot avea o locuință proprie, rezolvându-se astfel o parte din cererile pentru atribuirea de locuințe sociale. Clădirea va include apartamente cu una, două și trei camere.

Regimul de înălțime a construcției este P+3, incluzând 24 apartamente, respectiv 6 apartamente/nivel, din care 3 apartamente cu 3 camere, 13 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu o cameră. La parterul blocului, patru apartamente sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

Amenajările exterioare prevăd alei pietonale, alei pentru circulație auto, parcaje (27 locuri), loc de joacă pentru copii, platformă îngropată pentru colectarea gunoiului menajer, zone verzi și zone plantate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea