PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ALBA IULIA – Anunţă înscrierea pentru atribuirea locurilor de parcare pe bază de abonament

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Anunţă înscrierea pentru atribuirea locurilor de parcare pe bază de abonament, la sediul Primăriei, situat în Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr. 5A, camera nr. 8. Înscrierea se face în perioada 15 noiembrie – 23 noiembrie 2011, orele 08 – 16, pentru parcarea situată în Ampoi II, având următoarele blocuri arondate: str. Orizontului bl. B1, bl. B2, bl. B3, bl. B4, bl. B5, bl. C1, bl. C2, bl. C3, bl. C4, bl. C5, bl. C6, bl. C7, bl. A1, bl. A2, bl. A3; str. Ampoiului bl. A4, bl. A5, bl. A6, bl. A7, bl. A8, bl. D1, bl. D2, bl. D3, bl. D4

Cererile tip pot fi procurate de la asociaţia de proprietari şi de la sediul Primăriei mun. Alba Iulia, cam. 8.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza municipiului poate fi consultat pe site-ul:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

https://extranet.apulum.ro/Registratura/Hotarari/Detaliu.aspx?registru=HOT-HCL&nr=76&an=2010 şi la asociaţia de proprietari.

Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare /apartament indiferent de numărul de familii care locuiesc în acesta O persoană poate depune un singur dosar.

Persoanele cu handicap locomotor vor depune acte care pot proba handicapul

PENTRU PERSOANE FIZICE

– dosarul cuprinde următoarele acte

1. cerere tip

2. copie buletin identitate

3. copie legalizată pentru act de proprietate, contract de închiriere,

4. copie certificat înmatriculare autoturism sau alt drept de folosinţă

5. declaraţia din care să rezulte că nu deţine un alt loc care permite parcarea

maşinii (garaj, curte)

PENTRU PERSOANE JURIDICE (spaţii cu altă destinaţie în blocurile

arondate)

– dosarul cuprinde următoarele acte

1. cerere

2. certificat de înmatriculare societate

3. copie legalizată pentru act de proprietate, contract de închiriere, contract

de concesionare

4. copie certificat înmatriculare autoturism sau alt drept de folosinţă

5. declaraţia din care să rezulte că nu deţine un alt loc care permite parcarea

maşinii (garaj, curte)

(B.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Toma 8 noiembrie 2011 at 15:48

Nu este legala, dar anormala vanzarea de locuri de parcare pe soselele din interiorul orasului.Asemenea aberatie se intampla pe strada Toporasilor, incepand de la scoala nr.7 si pana la biserica sf. apostoli Petru si Pavel, pe ambele parti ale soselei.Pelanga absurditatea ei, atribuirea locurilor de parcare de pe aceasta strada creaza zilnic discutii neprincipiale intre ,,propietarii” parcarilor si parintii care isi aduc copii la caminul 12 care temporar parcheaza pe locurile care ,,nu le apartin.Il rog pe d-l Hantulescu sa faca o investigatie inspecial la orele la care sunt luati copii de la camin.

HH 8 noiembrie 2011 at 22:22

Mergeti fraierilor si dati-le bani ca au tras cate o linie si va iau bani pentru parcarea masinii in orasul vostru, la blocul vostru unde ati parcat gratuit de cand aveti masini. De ce mai platiti la bugetul local impozit pe masini, ca sa platiti si locul de parcare de la bloc si separat si parcarea in celelalte zone ale orasului!!???
Proteste ceva, sau sunteti prea lasi, va calcati mai bine in picioare sa platiti ca sa nu va ia vecinul locul momailor.

RUSAN 9 noiembrie 2011 at 8:16

BRAVO!!!IMI PLACE ATITUDINEA TA HH ORICARE AI FII IN REALITATE.AI DREPTATE DAR SE PARE CA UNII NU VAD CEEA CE SE INTAMPLA LA ALBA IULIA.DACA ESTE PRIMAR ADEVARAT SA FACA DIN RESURSE PROPRII NU SA MULGA BANII DE PE OAMENI.

Costel 8 noiembrie 2011 at 22:28

Domnule HH nu fi revoluttionar, in zona strazii B.P.Hajdeu sunt numerotate si date spre folosinta si locurile de la capetele trecerilor de pietoni si de la trotuarul accesului in bloc. Traiasca don primar ca aduce bani la pusculita …

cetateanul 9 noiembrie 2011 at 15:23

Ma gandesc k ii mai trebuie bani lui Hava sa mai cumpere biscuitii,platim prea mult din putinul pe care-l avem.oare nu este si in alba avocatul poporului ?care sa denunte aceasta noua taxa /?

pieton 9 noiembrie 2011 at 17:51

mai trebuie sa platim locul de la coada de la alimentara,apropo cine i-mi poate spune cati bani intra la primarie si cati pe langa?

Gheorghe 9 noiembrie 2011 at 18:46

O spun scurt .Sa-i fie rusine primarului ca incalca constitutia Romaniei cu astfel de „proiecte”.Adio libertate de circulatie ,inapoi la comunism.

Comentariile sunt oprite