Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Cugir a întocmit un studiu de oportunitate pentru concesionarea a 1.500 hectare de pajişti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe agenda dezbaterilor de pe ordinea de zi a Consiliului local, de vineri, 26 aprilie se află şi un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Adrian Teban ce face referire la Aprobarea studului de oportunitate pentru concesionarea pajiştilor cuprinse în Inventarul domeniului privat al Oraşului Cugir, în suprafaţa totală de 1.473,84 hectare.
 
Potrivit Referatului de Specialitate întocmit de Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat al Oraşului Cugir, concesionarea se va face prin negociere directă de către Asociaţia crescătorilor de animale din Cugir.  La aprobarea revedentei de la care va porni negocierea se va avea în vedere că redevenţa minimă calculată de către evaluatorul autorizat este de 61 lei/hectar /an inclusiv TVA şi 2559 lei/an inclusiv TVA pentru construcţii şi teren aferent acestora, la o durată de 10 ani.

Comisia propusă în vederea organizării licitaţiei pentru concesionarea pajiştilor este după cum urmează:
– 1. Furdui Călin -administrator public- preşedinte;
– 2. Dăuceanu Cristel -şef ADPP- secretar;
– 3. Baluţiu Otilia -consilier juridic -membru;
– 4. Reprezentant Admin. Finanţelor Publice Alba -membru;
– 5. Valasa Alin -şef serv. Taxe şi Impozite -membru;
– 6. Bota Elena -inspector -membru supleant;
– 7. Oltean Angelica -inspector- membru supleant;

Începând cu data încheierii contractului îşi vor înceta aplicabilitatea hotărârile Consiliului Local nr. 12/2005 şi nr. 116/2007 cu privire la acordul de închiriere între Ocolul silvic Sâpcea Cugir, în calitate de administrare al păşunilor şi Asociaţia crescătorilor de animale din Cugir. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea