Primăria comunei Ciugud susține admiterea online la UAB: Vrei să fii SMART? Hai la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia!

Primăria comunei Ciugud susține admiterea online la UAB: Vrei să fii SMART? Hai la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia!

Într-o postare pe pagina proprie de pe o retea de socializare, reprezentanții primăriei Ciugud anunță că primul “Smart Village” din România, susține Admiterea 2020 la UAB.

„Primăria comunei Ciugud, în cadrul căreia numeroși angajați sunt absolvenți ai UAB din toate domeniile, este una dintre instituțiile implicate permanent în susținerea practicii de specialitate, a antreprenoriatului studențesc, precum și a numeroase proiecte și activități științifice și culturale organizate de către UAB. Echipa construită în jurul domnului Primar Gheorghe Damian este, prin profesionalismul ei, un model de bune practici pentru studenții UAB, în special pentru cei proveniți sau care doresc să profeseze, la absolvire, în mediul rural.

ELIT

Aflată pe primul loc între comunele din România în atragerea și gestionarea eficientă a fondurilor europene, comuna Ciugud este renumită, la nivel național și european, pentru calitatea vieții locuitorilor ei, pentru investițiile majore în infrastructură și în tehnologii de vârf aduse în slujba cetățenilor de la sat. @ 1 Decembrie 1918 University, Alba Iulia”, au scris reprezentanții primariei Ciugud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419