Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia semnează, joi, protocolul de colaborare cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sediul Primăriei Alba Iulia va avea loc, joi, semnarea protocolului de colaborare dintre administrația locală și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. La eveniment vor participa și reprezentanți ai agenților economici care ar putea beneficia în mod direct de calificarea obținută de cei care urmează studiile acestei instituții de învățământ superior.

incubator afaceriPotrivit unei hotărâri de consiliu local din luna iulie, este vorba despre un parteneriat în urma căruia universitatea va prelua în administrare cantina și clădirea internatului din incinta Grupului Școlar Metalurgic Alba Iulia (fostul Liceu nr.2) și terenul aferent acestora. (Foto stânga)

Decizia s-a luat având în vedere creșterea numărului de studenți care optează pentru această universitate și dorința instituției de a-și dezvolta activitatea în municipiul Alba Iulia și are, astfel, nevoie de spații pentru amenajarea de săli de curs, laboratoare etc., necesare desfășurării în bune condiții a activității. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

ALEGERI parlamentare de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2024. Când își votează românii viitorul președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALEGERI parlamentare de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2024. Când își votează românii viitorul președinte Liderii coaliției de guvernare au decis, joi, 4 iulie 2024, data la care se vor organiza prezidențialele. Astfel, prezidențialele vor fi organizate pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar parlamentarele pe 1 decembrie. Coaliția de guvernare a finalizat discuțiile pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea