Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia extinde lucrările de modernizare pe încă 6 străzi din cartierul Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Străzile Ponor, Cumpenei, Scărișoara, prelungire Valea Aurului, Vâlcele și un tronson înfundat din str. Zăvoi vor intra într-un proces de modernizare, în cadrul proiectului ”Modernizare drumuri localități aparținătoare municipiului Alba Iulia – cartier Micești”. Consilierii locali au dat, luni, ”undă verde” investiției care se va finanța din economiile realizate în execuția obiectivului.

”Lucrările de modernizare suplimentare din cartierul Micești se vor executa în condițiile contractate, respectându-se soluțiile tehnice aplicate n cadrul proiectului aprobat. În cadrul valorii de execuție aprobate (8.136.737 de lei fără TVA), lungimea totală a străzilor modernizate crește cu 1,161 km, iar durata de execuție se prelungește cu încă 6 luni”, a explicat directorul executiv Silvia Moldovan, de la Direcția Tehnică-Dezvoltare din subordinea primăriei.

Menționăm că, până la modificările aprobate luni, execuția obiectivului, care a început în anul 2013, avea ca termen de finalizare luna mai 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea