Primăria Alba Iulia apelează la SUSȚINERE PUBLICĂ pentru ZIUA NAȚIONALĂ. Guvernul nu a alocat nici un ban pentru manifestările din CETATEA MARII UNIRI

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Edilul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a lansat vineri pe pagina sa de pe o rețea de socializare un apel pentru donații, pentru toți cei care vor să contribuie la o bună desfășurare a evenimentelor dedicate Zilei Naționale.

„Momentele cu adevărat memorabile sunt create de oameni care cred în ele, văd însemnătatea unică din spatele lor și a cifrelor ce le însoțesc sau definesc. În spatele lui ” 100″ stă un secol de românitate pură, așa cum o trăim și de recunoaștere a României, așa cum o știm.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Eforturile administrației locale pentru a face din 1 Decembrie 2018 o zi care să se ridice la înălțimea celei de acum 100 de ani sunt un prim pas către acest deziderat. Resursele, pe de altă parte, ne sunt, ca întotdeauna, limitate.

Asta însă nu ne împiedică să credem în continuare în visul nostru, cu atât mai mult cu cât vă știm aproape, gata să ne sprijiniți, cum ați făcut-o de nenumărate alte dăți”, a scris edilul Mircea Hava.

Donațiile se pot face electronic, iar cei care vor să doneze trebuie doar să introducă suma și datele personale.

„Pe 1 Decembrie 2018, e ocazia unică, irepetabilă, de a arăta lumii că, la Alba Iulia, românii sunt însetați de reUNIRE și capabili să acționeze și să funcționeze ca o adevarată comUNITATE”, este scris pe pagina de donații.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

HH 16 noiembrie 2018 at 22:43

A IESIT HAVA LA CERSIT !
TOVARASE PRIMAR DAR CINE A PLATIT MONUMENTUL UNIRII, NOUL POD, AMENAJAREA DIN JURUL LUI, RENOVAREA SALII UNIRII ETC. PRIMARIA ALBA IULIA SAU …. ?
PRIMARIA ALBA IULIA NU A FOST IN STARE NICI MACAR SA RENOVEZE , PENTRU ANUL CENTENAR, CASA PRIMULUI PRIMAR/ PREFECT ROMAN, ZACE IN BALARII !!!
MAI NIMIC NU ATI FACUT TOVARASE PENTRU CENTENAR, VA PREGATITI DE CENTENAR CA DE REVELION, REPEDE , REPEDE IN ULTIMA LUNA SPOITI PE ICI PE COLO CA ORICUM VOR FI MULTI OAMENI SI NU SE VEDE !

Angela 20 noiembrie 2018 at 1:03

Ai habar despre ce vorbesti, sau asa, ai
niste tresariri de inteligenta ? Intreb pentru un prieten.

Pp 16 noiembrie 2018 at 22:58

Rusine guvernului pesedist! Bine ca isi toarna banii din taxe in buzunare..

dolfi 17 noiembrie 2018 at 7:45

Donatii!? Da’ bani sa dea pe mizeria aia de monument si pe cretinatatea aia de pod de sticla ati avut??? Si acuma apelati la „mila” publica??? Ar trebui ca acei (i)responsabili care ati aruncat cu banii pe fereastra sa fiti pusi sa demolati ambele cretinatati (monument+pod) cu mainile goale si sa aduceti si bani de acasa ca sa acoperiti prejudiciul.

Cetatean 17 noiembrie 2018 at 8:53

Tu si gasca ta abonați la contracte publice ati donat? De ce să dinamo, ca să aveți voi de unde va lua comisioane?

Comentariile sunt oprite