Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia apelează la SUSȚINERE PUBLICĂ pentru ZIUA NAȚIONALĂ. Guvernul nu a alocat nici un ban pentru manifestările din CETATEA MARII UNIRI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Edilul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a lansat vineri pe pagina sa de pe o rețea de socializare un apel pentru donații, pentru toți cei care vor să contribuie la o bună desfășurare a evenimentelor dedicate Zilei Naționale.

„Momentele cu adevărat memorabile sunt create de oameni care cred în ele, văd însemnătatea unică din spatele lor și a cifrelor ce le însoțesc sau definesc. În spatele lui ” 100″ stă un secol de românitate pură, așa cum o trăim și de recunoaștere a României, așa cum o știm.

Eforturile administrației locale pentru a face din 1 Decembrie 2018 o zi care să se ridice la înălțimea celei de acum 100 de ani sunt un prim pas către acest deziderat. Resursele, pe de altă parte, ne sunt, ca întotdeauna, limitate.

Asta însă nu ne împiedică să credem în continuare în visul nostru, cu atât mai mult cu cât vă știm aproape, gata să ne sprijiniți, cum ați făcut-o de nenumărate alte dăți”, a scris edilul Mircea Hava.

Donațiile se pot face electronic, iar cei care vor să doneze trebuie doar să introducă suma și datele personale.

„Pe 1 Decembrie 2018, e ocazia unică, irepetabilă, de a arăta lumii că, la Alba Iulia, românii sunt însetați de reUNIRE și capabili să acționeze și să funcționeze ca o adevarată comUNITATE”, este scris pe pagina de donații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea