Rămâi conectat

Actualitate

Prezenţa la simularea examenului de Bacalaureat 2014, la limba română, în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Elevi Bacalaureat 201303Astăzi a avut loc simularea examenului de Bacalaureat 2014, la limba română, în judeţul Alba fiind înscrişi peste 7.000 de elevi. La fel ca şi în anii trecuţi, prezenţa a fost scăzută la clasele a XII-a şi a XIII-a la seral.

Din clasa a XII-a au fost înscrişi 2.856 de elevi, dintre care au fost prezenţi 2.585, în vreme din clasa a XI-a s-au înscris 3.189 elevi, dintre care 2.871 au fost prezenţi. La seral, prezenţa a fost mult mai scăzută, din cei 499 elevi înscrişi de clasa a XII-a au fost prezenţi doar 17, iar dintre cei 502 elevi de clasa a XIII-a au fost prezenţi doar 37, ne-a comunicat vicepreşedintele Comisiei Judeţene a examenului de Bacalaureat 2014, Dan Cherecheş .

Elevii au fost repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele au fost publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu a avut spaţiul necesar, elevii au putut fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care predau alta materie decât limba si literatura romana. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Marţi, 4 martie are loc proba la limba maternă.

Citeşte şi: Subiecte simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la limba română: Ce dificultăţi au întâmpinat astăzi elevii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea