Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Pretransferul în învăţământ, în a doua jumătate a lunii august

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Potrivit OMECTS nr. 4472/14.06.2012 pentru modificarea şi completarea Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2012-2013, ocuparea posturilor didactice rămase vacante sau rezervate la nivelul inspectoratului şcolar se poate face prin pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ.
Calendarul acestei etape reintroduse în mişcarea personalului didactic este următorul: l16 – 20 august: depunerea cererilor, însoţite de documentele cerute în acestea, de către cadrele didactice care solicită pretransfer prin consimţământul unităţilor de învăţământ la IŞJ Alba, precum şi la unităţile de învăţământ pentru obţinerea acordului pentru pretransfer; verificarea şi avizarea dosarelor de către comisia judeţeană de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar şi consilierul juridic al IŞJ Alba; l21 august: desfăşurarea probelor practice/orale; l22 august: analiza, în CA al unităţilor de învăţământ, a solicitărilor şi comunicarea hotărârii cu privire la acordarea/neacordarea acordului pentru pretransfer; l22 – 23 august:  depunerea acordurilor de către personalul didactic care solicită pretransfer, la comisia de mobilitate a IŞJ Alba; l24 august: soluţionarea cererilor de pretransfer în şedinţă publică; l24 şi 27 august: înregistrarea contestaţiilor la IŞJ Alba cu privire la modul de soluţionare a cererilor de pretransfer; l28 august: soluţionarea contestaţiilor în CA al IŞJ Alba şi reactualizarea listei posturilor didactice, l31 august: emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii În ce mod vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea din septembrie a fost explicat de către Simona Bucura-Oprescu. Ministrul Muncii a vorbit și despre ce trebuie vârstnicii să facă pentru a le fi adăugate la pensie și sporurile primite pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea