Preşedintele Ligii Aleşilor Locali, Adrian Teban:”Fără vot, nu există democraţie”

Ca reprezentant al aleşilor locali, ca simplu cetăţen, ca tânăr care a crezut în democraţia dobândită cu sacrificiu în 1989, mă văd dator să iau poziţie faţă de atitudinea perfidă şi nedemocratică a lui Traian Băsescu şi a PDL-ului de a boicota dreptul de a vota. Acesta este, incontestabil, cel mai mare câştig al evenimentelor de acum 22 de ani. Votul este însăşi expresia democraţiei. Nu există exercitiu mai democratic decât votul.
Încercarea de a convinge oamenii să nu se prezinte la referendum îl descalifică pe Traian Băsescu şi PDL-ul. Dincolo de laşitate lor de a da faţă în faţă cu electoratul, această descurajare a cetăţeanului de a vota reprezintă un atentat la un drept constituţional, un act total antidemocratic. Totodată, Traian Băsescu dovedeşte aceeaşi atitudine de dispreţ faţă de omul de rând, pe care îl doreşte inert, tăcut, resemnat, uşor de manipulat şi de controlat. Uită preşedintele suspendat că orice om politic care ocupă o funcţie publică, indiferent că este cea de primar, de consilier, de parlamentar sau de preşedinte, beneficiază de legitimitate ca urmare a voinţei populare exprimate. Însă tocmai de această voinţă fuge acum Băsescu care este conştient că nu mai are susţinerea oamenilor.
Boicotul pus la cale de PDL şi încercarea de a opri cetăţenii să se prezinte la urne face ca acest referendum să nu mai fie doar despre demiterea preşedintelui. Este pusă în joc libertatea de exprimare a unei opţiuni electorale. Oamenii, chiar şi cei care îl doresc în continuare preşedinte pe Traian Băsescu, trebuie să conştientizeze că prin absenţa la urne nu se salvează democraţia, aşa cum spune PDL-ul. Cum poate un om politic care a fost Preşedintele României 9 ani şi care se declară democratic, să le ceară susţinătorilor lui să renunţe la dreptul de a îl vota? Avem de-a face cu o atitudine dictactorială pe care Traian Băsescu şi partidul din care face parte trebuie să şi-o asume, aşa cum trebuie să îşi asume şi să îşi justifice legitimitatea dacă rămâne preşedinte pentru că nu se întruneşte cvorumul, în condiţiile în care milioane de votanţi îi vor demiterea.
Indiferent de interesele unui politician sau altul, indiferent de opţiunea avută, cetăţenii trebuie să arate pe 29 iulie că ştiu şi vor să-şi exercite un drept fundamental şi democratic. Fără vot, nu există democraţie.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

34 Comentarii

rrr 27 iulie 2012 at 12:01

Duminica 29 iulie toti romanii trebuie sa mearga la vot pentru a scapa aceasta tara de raul numit Traian Basescu. Doar prin votul democratic al romanilor putem scapa aceasta tara de acest om care i-a umilit pe romani.

graseiatule(rrr) 27 iulie 2012 at 12:15

Hotii si disperatii sunt puscariabilii USL,in frunte cu Nastase,care-i si intrece: e deja la casuta cu zabrele. Groaza ii impinge pe uslasii condusi de mincinosul-hot copyPonta,chiulangiul-repetent Crin Cacarau Antonov(asa il stiu vecinii din Isaccea,Tulcea- a lu’ Cacarau)si turnatoru-secu Voiculescu, sa incheie intelegeri cu toti care vor desfiintarea institutiilor statului”periculoase”:CCR,DNA,ANI,etc. Spaima si disperarea lor,Basescu si Justitia!

rrr 27 iulie 2012 at 14:13

Groaza ii impinge pe cei de la pd-l, deoarece ei au furat si si-au batut joc de acest popor. In timp ce erau taiate salarii si pensii, Basescu isi moderniza o vila de portocol, in care sa locuiasca la sfarsitul mandatului, banii pentru modernizare fiind din proveniti de la romani.

Puscariabilii usl in frunte cu Adelu de Jilava: 27 iulie 2012 at 14:20

in afara de textele astea goale de adevar(copy-Ponta n-are nici o dovada si minte cum respira),tip latrina3,mai poti si altceva, graseiatule?

gigi 27 iulie 2012 at 15:29

ai invatat si tu un cuvant nou si te dai mare?

Cum de vine de se leaga... 27 iulie 2012 at 15:30

Raluca Surdu, soţia şefului RAAPPS, cel care a emis o adresă potrivit căreia Vila Dante urma să fie repartizată în 2014 unui fost şef de stat, va candida din partea USL pentru un loc în Camera Deputaţilor, scrie „Adevărul”.
Raluca Sandu va candida pentru colegiul 5 din Călăraşi, din partea liberalilor. De altfel, Sandu este vicepreşedinta organizaţiei PNL Călăraşi, fiind trimisă în judeţ de cei de la Centru, din 2010, pentru a-i oferi un loc în vederea alegerilor parlamentare din această toamnă.

Sandu este angajată în funcţia de consilier juridic la RAAPPS, acolo unde soţul ei, Georgian Surdu este director.

Victor Ponta a prezentat miercuri presei Vila Dante, despre care a spus că este pregătită pentru Traian Băsescu ce se va muta în această locuinţă după terminarea mandatului său.

În contradicţie cu documentul de joi, miercuri, conducerea Regiei Autonome – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a emis un comunicat în care a susţinut că „până în prezent, nu s-a primit nicio solicitare pentru ca imobilul să aibă destinaţia prevăzută de Legea privind acordarea unor drepturi foştilor şefi de stat”.

Teban A, ca simplu cetatean, ia pozitie fata de atitudinea perfida a urmatorilor: 27 iulie 2012 at 12:18

Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD: “Eu, personal, nu voi vota la referendum. Asta o spun de pe acum. Şi îndemn chiar la boicotarea acestuia, pentru că vreau să ne concentrăm atenţia asupra alegerilor pentru Parlamentul European, care sunt foarte importante, pentru ca ne consacră statutul de ţară membră a Uniunii Europene.” (Mediafax, 2007)

Călin Popescu Tăriceanu, fost preşedinte al PNL: “Mi s-a părut că Traian Basescu s-a comportat, încă o dată, ca într-un restaurant. A dat comandă pentru un referendum şi crede că procedura a fost îndeplinită.” (Mediafax, 2007)

Adrian Năstase, fost deputat PSD : “La referendumul lui Băsescu nu mă duc. Dezbaterile trebuiau să se facă altfel, cred că miza este alta, dar nu vreau să fac politică aici.” (Mediafax, 2007)

Dan Voiculescu, fondatorul PC: “La referendum nu merg pentru că nu are rost. Avem deja o lege a votului uninominal, e un referendum fără rost.” (Mediafax, 2007)

Cine a ajutat familia lui Victor Ponta să facă afaceri de zeci de milioane de euro cu statul 27 iulie 2012 at 12:35

RL a dezvăluit ieri că un membru al familie Ponta a obţinut peste 20 de contracte cu statul, unul dintre acestea fiind în asociere cu celebrul grup de la „Golden Blitz”, apropiat de Traian Băsescu şi Elena Udrea. Azi vă prezentăm conexiunile dintre apropiaţii lui Ponta şi autorităţile guvernamentale. Firele duc spre Ministerul Mediului şi autorităţile subordonate, dar şi spre autorităţi locale aflate sub controlul USL.

Citeşte şi Dezvăluire şoc. Familia Ponta a încheiat un contract de 10 milioane de euro cu Grupul Golden Blitz, apropiat de Băsescu, chiar în timpul protestelor din ianuarie!

EVZ: Duvaz,saracu' psd-ist cu bloc de milioane de euro 27 iulie 2012 at 12:39

Deputatul construieşte un imobil de lux în zona exclusivistă „Aviatorilor – Herăstrău”
Bogdan Niculescu Duvăz are trecute în declaraţia de avere: un teren moştenit (de 715 mp), o casă la ţară, două maşini Volkswagen, 20.500 euro şi un credit de 30.000 euro, luat în 2008 şi la care mai are rateSursa: OCTAVIAN COCOLOȘ

Ţara arde şi baba se piaptănă! Cam aşa s-ar putea traduce activitatea socialdemocratului Bogdan Niculescu Duvăz care, preocupat nevoie-mare de binele ţării, s-a apucat să-şi construiască nu o vilă, ci un bloc întreg, cu patru etaje şi 3 niveluri la subsol, în chiar „buricul târgului”, lângă Bulevardul Aviatorilor. Anul trecut, în plină criză economică, când românii se chinuiau după disponibilizări şi tăieri salariale, când euro luase avânt faţă de leu, după cum el însuşi spunea la TV, Bogdan Niculescu Duvăz s-a apucat de ridicarea unui imobil care, la valoarea de pe piaţă, într- o zonă exclusivistă a Bucureştilor, depăşeşte 3 milioane de euro.

ovidiu 27 iulie 2012 at 12:39

Nu se compara referendumul pentru uninominal cu acesta unde se decide soarta tarii, drept dovada ca nici cei care au sustinut uninominalul cu atata fervoare nu sunt convinsi ca a fost foarte bine drept urmare traseismul politic din aceasta legislatura. Din pacate aceste referendumuri sunt specifice populistilor si sunt mijloace de manipulare a opiniei publice si nu de a incerca sa iei decizii democratice pe teme foarte importante asa cum este si demiterea presedintelui . Sa nu amestecam lucrurile

USL:strategia lui Dragnea 27 iulie 2012 at 13:01

Bătălia electorală pentru referendumul de duminică a ajuns pe ultima sută de metri, dar detaliile nu sunt neglijate.

Urna mobilă este unul din aşii pe care USL mizează în ideea asigurării prezenţei necesare la vot astfel încât referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu să fie validat.

Un document intern al PSD, consultat de RL şi atribuit lui Liviu Dragnea, coordonator al campaniei, le atrage atenţia social-democraţilor din teritoriu să nu neglijeze spitalele, căminele de bătrâni şi alte instituţii care găzduiesc persoane aflate în imposibilitatea de a se deplasa la urne. Documentul relevă şi ce rol le alocă PSD directorilor de instituţii de acest tip.

Andrei CHILIMAN,membru USL,primar al sec.I Bucuresti 27 iulie 2012 at 13:09

„Am luat act cu stupoare de informaţiile publicate în mass-media de astăzi, 26 iulie 2012, conform cărora dumneavoastră, în calitate de co-preşedinte al Uniunii Social-Liberale (USL), aţi fi semnat un protocol prin care angajaţi Partidul Naţional Liberal în susţinerea unui ‘punct programatic de guvernare’ ce prevede desfiinţarea unor instituţii democratice fundamentale ale statului român”, se arată în scrisoarea deschisă trimisă de Chiliman după ce Victor Ponta a ieşit şi a spus că nu a semnat decât prima pagină a acestui document.

(Citeşte şi DOCUMENT INCREDIBIL. Ponta a semnat un act prin care se declară de acord cu “desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI, DNA, CNSAS”)

„Ca simplu membru al partidului pe care îl conduceţi cu titlu interimar, consider că ne datoraţi explicaţii mie şi sutelor de mii de liberali din România cu privire la autenticitatea acestui protocol şi, mai ales, cu privire la eventuală angajare a Partidului Naţional Liberal în susţinerea unor măsuri care sunt în contradicţie flagrantă cu principiile, valorile şi programele politice asumate de noi încă de la reînfiinţare, din decembrie 1989. Aceste măsuri sunt, mai grav, în contradicţie flagrantă cu valorile şi principiile pe care România şi le-a asumat atunci când a ales drumul european al libertăţii şi al democraţiei,” scrie Chiliman.

tica 27 iulie 2012 at 13:21

Acest Traian Basecu si partidul pe care-l controleaza total, sfideaza oameni si drepturi, controleaza si manipuleaza in asa masura incat pun la indoiala existenta democratiei Nu am crezut ca voi vedea atat uz de putere, fara limite, fara perdea, fara frica sau jena de oameni. Sper ca duminica natiunea asta sa dea dovada de un gram de inteligenta si sa iasa la vot. Nu ma intereseaza ce a facut Ponta, ce a facut Duvaz, sau altii. Eu vreau sa nu mai aud de Basescu si PDL. Despre asta e vorba la referendum. Pe cine vom vota in continuare, vom vedea. Acum trebuie sa scapam de acest om malefic care nu are masura in nimc.

"tica" esti de compatimit 27 iulie 2012 at 13:27

In postarea ta nu sunt cuvintele tale, sunt textele de la antena3, ceea ce demonstreaza ca ai cap, minte nu-ti mai trebuie; gandesc, ele, latrinele felixiene pt tine…

Congresmeni americani ingrijorati de situatia politica actuala din Romania 27 iulie 2012 at 13:22

După decenii de opresiune comunistă, „România şi-a clădit o democraţie constituţională şi a perseverat în a deveni un stat membru al NATO şi Uniunii Europene”, au arătat congresmenii în scrisoarea lor.

„România este un aliat de nădejde al Statelor Unite şi un stat democratic în creştere. Încrederea în ei ca aliaţi a condus la recenta decizie de a intra în parteneriat cu România în <>.”, se mai spune în scrisoare.

Cei doi co-preşedinţi ai grupului afirmă, însă, că „situaţia politică actuală din Romania pune sub semnul întrebării angajamentul pentru respectarea principiilor fundamentale ale democraţiei, statului de drept şi separarea constituţională a puterilor în stat”.

Semnatarii scrisorii împărtăşesc îngrijorarea ambasadorului american din România, Mark Gitenstein, „ă această criză va ştirbi pe termen lung percepţia globală a României”.

Pe timpul acestei crize financiare din Europă şi România, „orice deviaţie constituţională va afecta viitorul financiar al ţării şi va pune în pericol viitorul democratic al României” – mai scriu cei doi aleşi americani.

Totodată, Michael Turner şi Loretta Sanchez încurajeză Departamentul de Stat să continue să facă paşii necesari pentru a convinge guvernul Romaniei să îşi păstreze angajamentele pentru valorile democratice.

Gunoaiele comuniste 27 iulie 2012 at 13:25

Astia sunt „seriosii si cinstitii” ce conduc azi Romania,o adunatura de hoti,mincinosi si prefacuti care mizeaza inca odata pe lipsa de educatie politica a cetatenilor,tot unul de-al lor zicea ca”ne trebuie 20 de ani sa invatam”…si se pare ca a avut dreptate,am ramas singuri, gunoaiele comuniste ale Europei!

Status Quo 27 iulie 2012 at 13:31

Hai baieti, hai baieti hai iesiti, mai aveti? Mai sunteti? Hai repede ca se termina campania.

Hai ca iarasi castiga martinaru’ si ce faceti voi ma baieti ca v-au cam expirat metodele legale de a scapa de el.

Nu vrea poporu, ai? Nu vrea! Ce sa-i faci, popor incapatanat.

gigi 27 iulie 2012 at 15:31

bucurel, bucura-te, iti mai lasam o zi sa te guduresti pe aici….vorbim luni

Luni? Nu-ti fa iluzii... 27 iulie 2012 at 15:40

Indiferent de rezultatul de duminica, luni va continua sirul de puscariabili usl sa „viziteze”,DNA,tribunalele,etc,ca sa se acomodeze cu atmosfera de Jilava…Justitia nu mai e ce credeau copy-Ponta,varanu-Felix si Crin Antonov a lu’Cacarau din Isaccea(Tulcea).

Adriana Saftoiu 27 iulie 2012 at 14:02

Adriana Săftoiu, 45 de ani, consultant politic şi fostă purtătoare de cuvânt a preşedintelui Traian Băsescu, spune că mulţi români se vor folosi la referendum de USL pentru plecarea preşedintelui suspendat, „dar nu neapărat pentru rămânerea celor care îl suspendă acum”. În acelaşi timp însă, Adriana Săftoiu avertizeaza USL că ar putea pierde o parte din electorat la alegerile parlamentare dacă vor continua criticile din exterior. În plus, în cazul în care după referendum Traian Băsescu va fi nevoit să plece, în interiorul USL lucrurile se vor complica, fiindcă atât PSD, cât şi PNL vor vrea să candideze pentru fotoliul de preşedinte al României, de aceea „meciul va fi mult mai dur în USL fără Traian Băsescu.”

cindeni 27 iulie 2012 at 14:12

Bai tebane (cu t mic) . Prostul daca nu-i fudul…. . Aceasta zicala ti se potriveste. Doar ca tu mai ai o calitate in plus. AROGANTA de kkt

"CristiFerrari",golanasul pe care unii au avut nesabuinta sa-l faca deputat. 27 iulie 2012 at 14:35

Cristian Rizea, preşedintele PSD Diaspora nu îi lasă pe milionarii din Top 300 la greu. Pentru a fi sigur că se vor prezenta la urne pe data de 29 iulie, pesedistul s-a asigurat că prosperii României au un mijloc de deplasare până la secţiile de vot.
Deputatul PSD Cristian Rizea a fost președintele ANSIT. Sursa: AGERPRES
Rizea s-a îngrijit să pună la dispoziţia acestora… un autocar electoral care să- i transporte la cele două secţii de votare din Nisa şi Marsilia. În fiecare dintre cele doua oraşe, Ministerul Afacerilor Externe a organizat câte o secţie de votare, ambele la consulatele generale ale României.

Fost șef al Agenţiei Naţionale pentru Sprijinirea Iniţiativei Tinerilor (ANSIT), Cristian Rizea a intrat în vizorul presei în ultimele luni după ce a fost acuzat că ar fi provocat României o pagubă de peste un milion de euro. Astfel, Cristian Rizea, cunoscut ca un apropiat al secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, ar fi cheltuit ilegal, în perioada 2003-2005, acestă sumă din fondurile europene.

Duios,puscariabilii USL,pe la DNA treceau(DNA,antecamera Jilava) 27 iulie 2012 at 14:46

Fostul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), Adrian Balaban Grăjdan,(numit de Ponta in primavara pt a-i spala dosarul lui Nastase), s-a prezentat vineri la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un alt dosar decât cel în care este anchetat pentru favorizarea infractorului în urma retragerii instituţiei din procesul „Trofeul calităţii” de la ÎCCJ, relatează Agerpres.

Dora 27 iulie 2012 at 18:04

… simtiti miros de sange si deja va agitati!!!! ..ca sa vezi cum funcioneaza justitia lui base…clanul butoane a fost dat la iveala acum vreo doi ani ,la moartea bastchetbalistului american, dar pentru ca erau implicati pedelistii nu s-a luat nicio masura..pana acum cand au cazut si senatorul si ginerele si blejnar, etc…..deci ciocu mic cu puscariabilii, apropo ce mai face Apostu din puscarie ,merge la vot????..ha, ha, ha, ha, …

bacila 27 iulie 2012 at 15:04

Mai Teban..tu esti un fel de Dragan…votul asta e ilegal daca nu stii , dat prin ordonante de urgenta timp de trei zile ca sa fie constitutional! I-ati prostii care cred ce spui si dute la vot, nu-mi vorbi mie de democratie !!! Ciocu mic…. daca vrei sa nu spun ce interese ai tu!!! Si cand s-au marit pensiile si salarile in guvernul Tariceanu…cine era presedinte domnule rrr? Era Basescu… daca esti prea mic sau nu ai tinere de minte ! 🙂

Florin LIGA 27 iulie 2012 at 15:18

In premieră pentru naţiunea noastră oropsita, soluţia de a participa “pasiv” la referendum nu este o găselniţă politică, ci este emanaţia unui popor, a unei naţiuni care s-a săturat să fie minţita, furată, prostita, şi jignită de o alianţă politică oportunistă, şmecheră, coruptă şi iresponsabilă.

Vreau să rezum cele mai importante 10 motive pentru a boicota referendumul din 29 iulie:

1. Votul pasiv este un drept şi o responsabilitate a fiecărui cetăţean de a protesta la un abuz fizic, moral său constituţional. Această atitudine arata ca romanii nu sunt indiferenţi atunci când nişte indivizi, fie ei guvernanţi sau parlamentari, îşi permit nesocotirea legilor şi călcarea constituţiei în picioare.

2. Un eventual cvorum de 50% +1, adică 9,1 milioane de alegători, ar valida lovitura de stat şi ar face aproape imposibilă funcţionarea normală a justiţiei şi aducerea în fata legilor a acelora care poartă răspunderea puciului şi a izolării României.

3. USL a demostrat că şi-a luat toate măsurile pentru fraudarea referendumului: o reprezentare disproporţionată a opoziţiei de 1:5 în raport cu celelalte partide parlamentare, s-a prelugit programul de votare de la 12 la 16 ore – practic făcând imposibilă monitorizarea din partea singurului reprezentant al opoziţiei, s-a respins folosirea camerelor video, s-a decis organizarea de tombole pentru “stimularea” votanţilor şi jocuri pentru copii pentru “convingerea” părinţilor, s-au eliminat listele suplimentare de vot, s-a trecut la înfiinţarea urnelor mobile pe litoral, etc.

4. Invalidarea din lipsa cvorumului, va avea acelaşi rezultat final cu a vota NU la referendum, însă şansa de a reuşi prin boicot este mult mai mare.

5. Pe 29 iulie nu sunt alegeri prezidenţiale. Nu alegem dintre mai mulţi candidaţi. Ba mai mult, referendumul nu urmăreşte să stabilieasca exact câţi oameni votează pentru Traian Băsescu, ci câţi doresc legitimarea loviturii de stat prin demiterea preşedintelui.

6. Nu toţi cei care vor boicota referendumul sunt dintre susţinătorii preşedintelui ales şi suspendat. Astfel, această categorie poate decide în favoarea României, fără a vota pentru menţinerea preşedintelui – în condiţiile în care din motive mai mici sau mai mari, oamenii sunt supăraţi pe Traian Băsescu. Pentru cei cu interese obscure, preşedintele este doar o piesă incomoda care trebuie eliminată, însă adevăraţii pierdanti ai acestui referendum sunt cei 20 de milioane de cetăţeni ai României.

7. Prin invalidarea referendumului, România se opune ieşirii din zona de influenţă occidentală şi implicit revenirii la vechea matca pe care am părăsit-o în 1989. Este de neimaginat ca romanii vor începe din nou să stea la coadă la ambasade pentru a vizita Europa.

8. Pentru a-şi finaliza scopurile, USL-ul trebuie să motiveze masele şi să scoată la urne câţi mai mulţi votanţi. Refuzul de a le face jocul şi consecvent invalidarea referendumului va fi cea mai mare tragedie pentru USL-istii penali, dar atenţie nu şi pentru cetăţenii corecţi care sunt simpatizanţii unei doctrine politice.

9. Încuviinţând soluţia boicotului, preşedintele Traian Băsescu demonstrează că este receptiv la argumente şi poate face echipă cu cei care au ca prioritate interesul naţional. A participa la consolidarea unui stat de drept nu este doar prerogativa preşedintelui, ci şi datoria firească a fiecărui cetetean roman doritor de progress. Dacă puciştii au mizat pe inflexibilitatea preşedintelui, cu siguranţă că vor pierde.

10. Invalidarea referendumului va scurtă perioadă de instabilitate care s-ar putea prelungi în cazul alegerilor prezidenţiale anticipate dacă preşedintele Băsescu ar fi demis. Pe de altă parte legiferarea loviturii de stat nu numai că va afecta relaţiile politice cu lumea liberă, ci în contextual crizei internaţionale, România va deveni şi mai vulnerabilă din punct de vedere economic.

Un vinerean ... 27 iulie 2012 at 15:59

Un fost mare liberal si mare profesor, (dumnezeu sal odihneasca de acum !) spunea mai acum cativa ani :
” ” AM TOT CAUTAT SI CAUTAT UN OM … SA-L FACEM PRIMARAS. AM ZIS CA UNU’ E VECHI SI INVATAT IN RELE, CA ALTUL E PREA VESTIT CA E SI RAU SI PROST, CA ASTALALT E SI EL CU BUBE…SI ATUNCI AM BAGAT MANA ITR-UN CUIBAR SI AM DAT DE UN COCOSEL TINAR SI AM ZIS :ASTA E !!!
DAR.. NE-AM INSELAT RAU, RAU DE TOT ” „.
Si stia ce spune !!!!!!!!!!!!!!!!
Avea in spate 80 de ani de cunoastere a oamenilor.
Acum nu mai e. Nu are cine-l trage de urechi pe COCOSELUL TINAR !
Poate i-ar mai taia din aroganta, di suficienta si din prostia crasa, din icapatinarea de care a mai dat dovada si ale carei dovezi le vede oricare om care sta de vorba cu PRIMARUL TEBAN ADRIAN.
Tu cel care citesti, INCEARCA SA JUDECI SI raspunde-mi: UNDE AM GRESIT ? (Eu sau DOMNUL PROFESOR pe care l-am citat)

gigi 27 iulie 2012 at 16:04

am impresia ca nu m-ai inteles bine…sa fie de la aburii de alcool…sa fie prostia dospita din capetele indoctrinatilor…sa fie indobitocirea prin propaganda basisto-pedelasa?

gigi 27 iulie 2012 at 16:10

@statusu’ lu’ peste

Boicotam 27 iulie 2012 at 16:07

Boicotam pe 29 Puciul Bolsevic din urmatoarele motive:
-Basescu, este singurul Barbat politician adevarat de la Revolutie si pana azi
– Basescu, este „fiara” politica care poate tine piept cu Ciuma bolsevica U SL
-Basescu, este singurul politiican care a avut curaj sa se puna la dispozitia Justitiei pt a fi verificat in cazul Flota (Flota era trecuta la FPS, ei au vandut-o. Nu există nicio semnătură a ministrului Transporturilor, Traian Băsescu, care să aprobe vânzarea unei singure nave)
-Basescu, a fost si este cel mai deschis si bun comunicator cu poporul la modul cel mai direct si sincer.
Basescu, este transant, dur, necrutator, bun negociator, de neinduplecat si de asta ajunsesem cu o imagine buna in Europa si America (astazi avem doi pantalonari care nu sunt bagati in seama de nimeni: Paiata Crin si Plagiatorul dovedit, Ponta)
-Basescu, trebuie ajutat de noi poporul pe 29 si sa NU iesim la legalizarea Puciului Bolsevic pus la cale din Umbra de catre Felix-Turnatorul, Ponta si clica PSD in complicitate cu tradatorii deveniti carpa USL-ului!
-Basescu, a fost singurul carea reusit sa puna Justitia in drepturi si sa redevina Libera! Acum, ciuma U SL de disparare, o vor cu orice pret de teama puscariei, pt ca dosarele lor sunt pe final si toti puscariabilii U SL.

agentia France Presse: 27 iulie 2012 at 16:20

„Duminică nu vom vota, pentru a nu legitima o lovitură de stat”, a susţinut Traian Băsescu într-o manifestaţie la Bucureşti, făcând trimitere la procedurile, asupra cărora planează suspiciuni de abuz, declanşate de adversarii săi din USL privind destituirea sa.

Într-un război de tip „blitzkrieg”, lansat la începutul lunii iulie, USL i-a înlocuit pe cei doi preşedinţi ai Camerelor Parlamentului, a revocat Avocatul Poporului şi a adoptat două ordonanţe de urgenţă care au limitat puterile Curţii Constituţionale.

Sub presiunea mai multor cancelarii occidentale şi a Comisiei Europene, care au denunţat „atacurile la adresa statului de drept”, guvernul condus de social-democratul Victor Ponta a dat înapoi, acceptând un prag de participare la referendum, aşa cum a solicitat Curtea Constituţiona

Sica 28 iulie 2012 at 10:47

Auzi:Crin Cacarau Antonov vopsit Crin Antonescu ?!?! E clar ca si acest iudeu vine din Orientul Apropiat !!!

Teban 29 iulie 2012 at 12:16

Arion?

Urata specie ati pozat 29 iulie 2012 at 15:09

Tu crezi ce zici ? !

Comentariile sunt oprite