// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Președintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la „Serbările Zăpezii”, în Munţii Şureanu

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat sâmbătă la „Serbările Zăpezii”, în Munţii Şureanu.

Şeful statului a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri.

La începutul lunii ianuarie, preşedintele Iohannis şi-a petrecut weekendul tot în Munţii Şureanu, la schi, zona fiind una preferată de acesta pentru practicarea sportului de iarnă.

În acest weekend, în Munţii Şureanu s-au desfăşurat şi „Serbările Zăpezii”.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din opt pârtii care însumează 11 kilometri. În prezent, şase sunt funcţionale.

Amenajarea porneşte de la circa 1.700 de metri, iar altitudinea maximă ajunge până la 2.010 de metri, unde se află limita superioară a pârtiilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la Președintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la „Serbările Zăpezii”, în Munţii Şureanu

 1. nedumeritul 27.01.2018 la 21:44

  …Incredibil, dar totusi adevarat ,Presedintele Romaniei sa fie Sas- Ardelean, dar Ardelean Roman, sa-i placa sa vina mereu aproape de noi, de locurile noastre si ale Dumnealui. Admir alegerea Domniei sale, fara a judeca de ce da, sau de ce nu,…Multumesc Domnule Presedinte!,…

 2. marius 28.01.2018 la 8:51

  Pe aceasta cale ii multumim si noi, primului schior al tarii. Nu ne intrebam nici noi, de ce da si de ce nu? Noi pur si simplu nu ne mai intrebam.

  Cica,o admiratoare s-a apropiat de domul presedinte pe partia de la Surianu. A stat o clipa, alaturi de el, tacuta, apoi l-a intrebat.
  – Domule presedinte, cu ce v-ati dat de mirositi asa de frumos.
  – Cu schiurile, i-a raspuns radios Johannis.

  • mimale 28.01.2018 la 9:05

   E buna asta! Se vede ca are si simtul umorului.

 3. Albaiuleanu 28.01.2018 la 10:04

  Industria romaneasca duduie….?viata e fericita la unii care se distreaza fara a face ceva ca lucrurile sa mearga mai bine…!Oare poti schia cu burta goala ?

  • Româneanul 28.01.2018 la 17:31

   Nu prea cred sa fii albaiulian. Mai degraba sudist sau moldovean (din ăia 25% cu drept de vot care au votat PSD). Nu stiu in ce țară trăiești tu, dar in România, țara în care trăiesc eu – nu președintele se ocpupă de industrie, economie etc. Se ocupa aia pe care i-ai votat tu si incă cateva milioane de asistati social si bugetari (care au luat tzeapă), ăia care sunt atat de competenti incat si-au dat singuri jos doua guverne, aia care schimba programul de guvernare de cate ori vor pentru ca oricum cei care i-au votat nu stiu sa citeasca si nu au habar ce contine ”programul”. Sunt curios cati i-ar fi votat daca ar fi scris acolo ca se maresc accizele la carburanti, se baga CAS-urile la salariat etc.

 4. marius 28.01.2018 la 11:33

  CU burta goala nu poti schia, dar cu ea sexi o faci admirabil.

 5. Sergiu 28.01.2018 la 22:24

  1.nu a fost nicio sarbatoare a zapezii acolo.
  2.nu a ales sa schieze in alta parte al nostru presedinte deoarece prefera sa mearga la ski la el “acasa” facandu-i reclama gratis totodata.

 6. Ghita 29.01.2018 la 9:30

  Un om normal care se comporta normal. Nimic deosebit intr-o tara cu oameni normali.