Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Președintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă la „Serbările Zăpezii”, în Munţii Şureanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a participat sâmbătă la „Serbările Zăpezii”, în Munţii Şureanu.

Şeful statului a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri.

La începutul lunii ianuarie, preşedintele Iohannis şi-a petrecut weekendul tot în Munţii Şureanu, la schi, zona fiind una preferată de acesta pentru practicarea sportului de iarnă.

În acest weekend, în Munţii Şureanu s-au desfăşurat şi „Serbările Zăpezii”.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din opt pârtii care însumează 11 kilometri. În prezent, şase sunt funcţionale.

Amenajarea porneşte de la circa 1.700 de metri, iar altitudinea maximă ajunge până la 2.010 de metri, unde se află limita superioară a pârtiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea