Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Premierul Ciucă, despre majorările de pensii și salarii anunțate de PSD: „Un populism care nu are ce să caute în comunicarea cu cetățenii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Ciucă, despre majorările de pensii și salarii anunțate de PSD: „Un populism care nu are ce să caute în comunicarea cu cetățenii”

Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat dacă vede ca fiind populiste propunerile PSD privind majorarea pensiilor şi salariilor, că „este o distanţă foarte mare de la vorbe la fapte”.

El a mai adăugat că este o diferență între„a face ce trebuie, a fi responsabil şi un populism care nu are ce să caute astăzi în comunicarea cu cetăţenii ţării”, informează News.ro.

„În acest moment cred că sunt suficient de efervescente discuţiile pe acest subiect. Revin la ceea ce am afirmat anterior. E o distanţă foarte mare de la vorbe la fapte. Cum, de altfel, este distanţă foarte mare de la ceea ce înseamnă a impune sau a comunica, precum este cea de la a face ce trebuie, a fi responsabil şi un populism care nu are ce să caute astăzi în comunicarea cu cetăţenii ţării”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat la finalul BPN al PNL de miercuri, dacă ar putea fi văzute ca populiste măsurile propuse de PSD privind majorarea pensiilor şi salariilor.

Chestionat dacă PSD va veni cu o analiză şi va arăta că pensiile pot fi majorate, PNL este de acord, premierul a replicat: „Am spus de la începutul răspunsului la prima întrebare”.

„Datoria noastră ca Guvern, a PNL, a PSD, a coaliţiei în ansamblul său este să avem grijă de cetăţenii ţării. Este responsabilitatea noastră de a avea grijă ca cei vulnerabili să resimtă cât mai uşor trecerea prin această perioadă de criză. Cu toţii avem datoria să facem aceste analize, să venim cu ele, să le argumentăm şi, pe baza posibilităţilor existente în visteria Guvernului, fiţi convinşi că vom lua deciziile care se cuvin”, a completat Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea