Rămâi conectat

Cultură Educație

Prefectul Ştefan Bardan sprijină Poliţia Animalelor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Prefectul Ştefan Bardan a avut o primă întrevedere cu Daniel Goronea, inspectorul-şef al Poliţiei pentru Protecţia Animalelor Alba, pentru cunoaşterea modalităţilor legale de colaborare între cele două instituţii.
Într-o primă fază, reprezentantul Guvernului în teritoriu a ajutat Poliţia Animalelor Alba cu obiecte de mobilier pentru o dotare minimă a sediului acestei organizaţii, situat pe Bdul Ferdinand nr. 43, între Şcoala „Avram Iancu” (fostă nr. 3) şi intersecţia de la gară. De asemenea, prefectul Bardan a spus că, în limitele legii, va acorda sprijin Poliţiei Animalelor, pentru ca aceasta să-şi poată îndeplini misiunile pentru care a fost înfiinţată.
Poliţia pentru Protecţia Animalelor Alba (tel. 0258/810.081, e-mail: [email protected]) a intervenit deja pentru soluţionarea unor abuzuri comise în judeţ împotriva unor câini şi cai şi a demarat o campanie de popularizare a activităţii instituţiei prin afişe aplicate în mijloacele de transport în comun ale STP Alba Iulia. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral încep astăzi, 4 martie, simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi. Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea