Rămâi conectat

Ştirea zilei

PP-DD: Cornel Comșa a demisionat de la șefia Organizației Județene Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 20 iulie 2012, în cadrul unei reuniuni a liderilor naționali ai PP-DD, Cornel George Comșa și-a depus mandatul de Președinte al Organizației Județene Alba.

Domnul Comșa a preluat Organizația Județeana Alba a PP-DD la începutul lunii martie a acestui an, a restructurat-o și a adus-o în mai puțin de trei luni la un rezultat foarte bun – 12,74 % dintre consilierii locali și județeni fiind aleși dintre candidații PP-DD. Acest rezultat plasează organizația noastră pe locul 5 la nivel național și într-o poziție relevantă de putere la nivel județean.

Până la organizarea unor noi alegeri, președintele PP-DD, doamna Simona Man, va asigura interimatul pentru poziția vacantată de domnul Comșa. Cornel Comșa a fost ales tot ieri președinte al Comisiei de Relații Internaționale din cadrul Consiliului General al Municipiului București și este membru și în Comisia Economică Buget Finanțe a instituției menționate.

„Am parcurs împreună cu colegii mei un drum extenuant dar fructuos, am reușit să căștigăm 84 de poziții de consilieri locali și județeni și ne-am consolidat în județul Alba ca o forță politică relevantă, care are un cuvânt de spus începând de la Consiliul Județean și până la orașele și comunele în care am câștigat unul sau mai mulți consilieri. În perioada imediat următoare, colegii mei vor întări toate organizațiile locale, vor acoperi cele câteva localități în care nu avem încă echipe solide și ne vom pregăti serios pentru alegerile generale care se apropie. Toți aleșii locali PP-DD din județ vor fi convocați în cel mai scurt timp pentru a se contura o linie strategică și de acțiune care să ducă la un rezultat bun în alegerile parlamentare. În ceea ce mă privește, voi trata cu seriozitate misiunea mea în Consiliul General al Municipiului București, pentru care am fost votat și îmi voi sprijini colegii din Alba să împlinească proiectele din campania electorală, pentru care aceștia au fost votați în Județul Alba. Doamna președinte Simona Man preia interimatul unei organizații solide, cu membri serioși și disciplinați care respectă ierarhia de partid și nu derapează sub influențe politice ori de altă natură”, declară Cornel Comșa.

Biroul de Presă al Organizației Județene PP-DD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea