Rămâi conectat

Ştirea zilei

Posturi vacante pentru preoți în parohiile Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Condiții de înscriere

Unirea Ziarul

Publicat

în

Posturi vacante pentru preoți în parohiile Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Condiții de înscriere

Posturi clericale – categoria cu numire – sunt în Parohia Bucium Cerbu, Protopopiatul Câmpeni, cu 440 de credincioși. Parohia are biserică și casă parohială. Dosarele se vor depune la Centrul eparhial, până la data de 28 august 2020, ora 12.00.

Mai trebuie numit un preot paroh la Parohia Iclănzel cu filia Mădărăşeni, Protopopiatul Luduş, cu 451 de credincioși. Parohia are biserică și casă parohială. Dosarele se vor depune la Centrul eparhial, până la data de 11 septembrie 2020, ora 12.00.

Posturi clericale din categoria transfer sunt în Parohia Răstoliţa, Protopopiatul Reghin, cu 910 credincioși, biserică și casă parohială. Dosarele se vor depune la Centrul eparhial, până la data de 4 septembrie 2020, ora 12.00.

Pentru postul de preot, categoria transfer, îşi vor putea depune dosarele doar preoţii licenţiaţi în teologie, care au minimum 5 ani vechime în preoţie şi care nu au fost transferaţi în ultimii 5 ani.

Dosarul va cuprinde: cererea adresată Chiriarhului, CV-ul, raport de activitate vizat de oficiul protopopesc, adeverinţă cursuri şi/sau studii postuniversitare, copii legalizate după actele de studii (foaie matricolă şi Diplomă de licenţă), declaraţie că va locui în parohie, fişă personală (notările administrative pe ultimii cinci ani şi vechimea în preoţie).

Pentru postul de preot paroh, categoria numire, îşi vor depune dosarele doar absolvenţii care au Licenţă în teologie pastorală şi care au promovat examenul de capacitate. Dosarul va cuprinde: cerere, CV-ul şi copii legalizate după actele de studii (Foaie matricolă şi Diplomă de licenţă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea