Rămâi conectat

Politică Administrație

PORTRET DE ÎNVINGĂTOR: DEPUTATUL CLEMENT NEGRUŢ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiecare cetăţean doreşte ca cel pe care îl votează în principalul for legislativ al ţării – Parlamentul, să îl reprezinte cât mai bine, cu adevărat, atât la nivel local cât şi naţional; să fie un luptător în primul rând pentru interesele lui, ale cetăţeanului şi nu ale clientelei de grup; să fie vocea lui, purtătorul speranţelor lui în bătălia pentru un trai mai bun. Pentru că astfel a devenit viaţa noastră, a tuturor în această perioadă de criză fără sfârşit –  o continuă bătălie pentru supravieţuire. În Parlament trebuie să se manifeste, trebuie să prevaleze spiritul cetăţeanului, nu spiritul politic. Reprezentantul comunităţii,  fie el senator sau deputat, trebuie să fie un luptător care câştigă bătălia cu nepăsarea sau ignoranţa administraţiei publice,  care să iniţieze cu profesionalism legi potrivite şi  să ştie să deschidă uşi de regulă impenetrabile. Care SĂ ÎNVINGĂ.
Deputatul ARD, Clement Negruţ, a dovedit pe parcursul mandatului său de patru ani că este un luptător care învinge. Este energic, insistent, ambiţios, foarte harnic, extrem de serios. Fostul ministru Anca Boagiu spunea despre el că nu ai cum să nu-i rezolvi problemele publice cu care se prezintă. Dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră, aşa că mai bine îl asculţi. Rezolvarea urgentă a documentaţiei şi hărnicia lucrătorilor de pe autostrada care leagă Aradul şi Timişoara de Sibiu, inclusiv construcţia centurii ocolitoare a acestuia din urmă, s-au datorat în bună parte şi deputatului Clement Negruţ, aflat permanent în inspectarea punctelor de lucru. Puţini ştiu că acesta s-a constituit într-un adevărat diriginte de şantier, sui generis, din partea cetăţenilor municipiului Sebeş, pe acest tronson extrem de important şi urgent de autostradă. S-a implicat efectiv, săptămânal, în rezolvarea numeroaselor probleme tehnice şi de finanţare ivite periodic. Doar lipsa finanţării, tăiată în ultimele luni de USL, a împiedicat terminarea centurii ocolitoare a municipiului înainte de termen. Acesta este doar un exemplu de implicare, printre multe altele, ale deputatului de Alba. Va continua bătălia în legislatura următoare. Deşi partidul său a intrat în opoziţie, Clement Negruţ continuă să facă interpelări la miniştri şi să ceară explicaţii oficiale pentru tergiversări nepermise ale unor activităţi publice.
Energia şi cutezanţa lui nu au trecut neobservate, chit că se află la primul mandat. A fost propus pentru un post de ministru iar în legislatura din toamna acestui an a fost votat secretar al Camerei Deputaţilor. Un rang foarte rar câştigat de cineva aflat la începutul carierei parlamentare.
Ţara, judeţul Alba au nevoie ca oameni politici de anvergură, cum este deputatul Clement Negruţ, să continue. Cetăţenii  îl cunosc şi au ajuns să îl respecte pentru că este un om de cuvânt. Va fi reales ca deputat? Cu siguranţă!  (B.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea