PORTRET DE ÎNVINGĂTOR: DEPUTATUL CLEMENT NEGRUŢ

Fiecare cetăţean doreşte ca cel pe care îl votează în principalul for legislativ al ţării – Parlamentul, să îl reprezinte cât mai bine, cu adevărat, atât la nivel local cât şi naţional; să fie un luptător în primul rând pentru interesele lui, ale cetăţeanului şi nu ale clientelei de grup; să fie vocea lui, purtătorul speranţelor lui în bătălia pentru un trai mai bun. Pentru că astfel a devenit viaţa noastră, a tuturor în această perioadă de criză fără sfârşit –  o continuă bătălie pentru supravieţuire. În Parlament trebuie să se manifeste, trebuie să prevaleze spiritul cetăţeanului, nu spiritul politic. Reprezentantul comunităţii,  fie el senator sau deputat, trebuie să fie un luptător care câştigă bătălia cu nepăsarea sau ignoranţa administraţiei publice,  care să iniţieze cu profesionalism legi potrivite şi  să ştie să deschidă uşi de regulă impenetrabile. Care SĂ ÎNVINGĂ.
Deputatul ARD, Clement Negruţ, a dovedit pe parcursul mandatului său de patru ani că este un luptător care învinge. Este energic, insistent, ambiţios, foarte harnic, extrem de serios. Fostul ministru Anca Boagiu spunea despre el că nu ai cum să nu-i rezolvi problemele publice cu care se prezintă. Dacă îl dai afară pe uşă, intră pe fereastră, aşa că mai bine îl asculţi. Rezolvarea urgentă a documentaţiei şi hărnicia lucrătorilor de pe autostrada care leagă Aradul şi Timişoara de Sibiu, inclusiv construcţia centurii ocolitoare a acestuia din urmă, s-au datorat în bună parte şi deputatului Clement Negruţ, aflat permanent în inspectarea punctelor de lucru. Puţini ştiu că acesta s-a constituit într-un adevărat diriginte de şantier, sui generis, din partea cetăţenilor municipiului Sebeş, pe acest tronson extrem de important şi urgent de autostradă. S-a implicat efectiv, săptămânal, în rezolvarea numeroaselor probleme tehnice şi de finanţare ivite periodic. Doar lipsa finanţării, tăiată în ultimele luni de USL, a împiedicat terminarea centurii ocolitoare a municipiului înainte de termen. Acesta este doar un exemplu de implicare, printre multe altele, ale deputatului de Alba. Va continua bătălia în legislatura următoare. Deşi partidul său a intrat în opoziţie, Clement Negruţ continuă să facă interpelări la miniştri şi să ceară explicaţii oficiale pentru tergiversări nepermise ale unor activităţi publice.
Energia şi cutezanţa lui nu au trecut neobservate, chit că se află la primul mandat. A fost propus pentru un post de ministru iar în legislatura din toamna acestui an a fost votat secretar al Camerei Deputaţilor. Un rang foarte rar câştigat de cineva aflat la începutul carierei parlamentare.
Ţara, judeţul Alba au nevoie ca oameni politici de anvergură, cum este deputatul Clement Negruţ, să continue. Cetăţenii  îl cunosc şi au ajuns să îl respecte pentru că este un om de cuvânt. Va fi reales ca deputat? Cu siguranţă!  (B.M.)

 

ELIT

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

17 Comentarii

Ion 10 noiembrie 2012 at 13:44

Lauda-te, gura, ca ui` pumnu`.

Iosif Gligor 10 noiembrie 2012 at 13:51

Dacă viceprimarul Sebeșului,Adrian Bogdan se implică în campanie,fostul fotbalist Clement Negruț are ceva șanse ! Nu de alta dar a ,,faultat ,, de prea multe ori alegătorii…

GG 10 noiembrie 2012 at 14:11

Ha ha ha ha ha…. „invingator” la ce ? La votarea cu doua maini a taierii pensiilor si salariilor ? La distrugerea si vanzarea resurselor naturale ale Romaniei pe nimic ? Daca v-ati fi referit la aceste probleme cu siguranta ca este un INVINGATOR !

Angela 10 noiembrie 2012 at 14:22

Poate „PORTRET DE AROGANT ” daca ne uitam la fata lui !

HH 10 noiembrie 2012 at 14:44

Mai bine zis PORTRET DE IMPOSTOR !

Contribuabilu` 10 noiembrie 2012 at 14:46

Pe unde erai mai tata cand se taiau salariile si se impozitau pensiile ?

Diana 10 noiembrie 2012 at 15:21

oare nu domnul Negrut tot in ziarul Unirea spunea ca autostrada nu se face nici in 2020?, nu facea campanie in Sebes sa se cheltuie ceva bani pt studii de fezabilitate la centura Sebesului, aia era mai buna ca era facuta din banii sebesenilor deci mai usor de furat …. nu stiu sigur dar cred ca pana la urma au cheltuit vreo 10 miliarde pentru studiu de fezabilitate cand era evident ca se face Autostrada, cat parvenism , cata prefacatorie , mi-e scarba !!!!

Status Quo 10 noiembrie 2012 at 17:19

Cand stai pe margine (in tribuna) e foarte greu sa-ti dai seama cu ce se mananca jocul.
Am o sugestie pentru tine: candideaza! Si atunci o sa vezi cat de dificil e sa iei o decizie sau alta.

Status Quo 10 noiembrie 2012 at 17:20

Limba de lemn dispare greu. La unii niciodata.
Pare-se nu a venit vremea sa vedem ceva nou si cu sens in politica rumaneasca.

Costel* 10 noiembrie 2012 at 17:21

Domnul Negrut este un bun sportiv. Alearga intodeauna de unul singur si iese pe locul doi!

ANI 10 noiembrie 2012 at 21:03

Impostorule, ai impresia ca romanii au mintea chiar asa de scurta cum o aveti voi ? Te inseli amarnic ingimfatule . Nici 15% din voturi no sa mai iei. HUOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!

Mirela 10 noiembrie 2012 at 22:13

ANI draga, nu vreau să te jignesc, dar se pare că tu ai mintea scurtă. Cum se poate să fi uitat de scandalul iscat atunci cu tăierile de salarii când deputatul Clement Negruţ s-a opus votând împotriva acestora, deşi ştia că sunt necesare masuri de austeritate? Oare chiar v-au spălat pe creier Antenele lui Voiculescu?

rusinea 11 noiembrie 2012 at 19:16

Nici mintea ts nu e mai breaza ! Nu stie nimeni ca fotbalistul sa fi votat impotriva legii, asa ca doar s-a dat lovi, ca la fotabul din balta natala. A amenintat de cateva ori ca opleaca din pdl, asa ca se mira toata lumea ca fraierii aia l-au pus iar pe lista lor. Un astfel de jucator imprevizibil trebuia scos si de pe lista rezervelor, demult.

Cu siguranta nu v-a fi ales ARD-istul 11 noiembrie 2012 at 9:11

El a facut parte din trupa ce a votat taierea salariilor si pensiilor si oare de ce n-a facut greva parlamentara atunci,ca acum sa mai merite reales.Jos cu Negrut ca-i ajunge ca parlamentar ca n-a facut nimic pentru oameni ci doar s-a pozat cu petice de autostrada.Deja chipul lui e pus pe panouri publicitare.Astai PDL-ist,,drag,,votantilor saraci si iubit doar de ciuocoi.

fotbalistul 11 noiembrie 2012 at 9:40

Invingator ? O fi invins echipa de fotbal Ciugudeana pe cineva ? Nu cred, ca acolo nu mai e nici rezerva !
Pacat ca nu se pricepe si la pescuit, pt ca ar fi putut avea o ocupatie de viitor, pe malul Muresului cu colegul sau care candideaza la senat. Sau mai sti ? Poate il vor lua ca purtator de vorbe cei de la autostrada, pt a ne balamaji cum stam cu portiunea dintre Orastie si Sebes. Portiune pe care o vom numi de acum incolo, zona Milu ! In rest numai de bine si in veci pomenire despre fotolii in parlasment, pt ca vor vota cei mintiti si inselati de pedelachei!

bobi 11 noiembrie 2012 at 11:20

mai nenorocitule la tine in sat nu te baga nimeni in seama,crezi ca noi Sebesenii suntem mai prosti.Poza ta cu chelnerul spune totul,si Nistor s-a pozat cu chelnerul si nu a esit primar.Nici tu nu o sa iesi deputat.

anton 13 noiembrie 2012 at 10:48

mai spala-te pe cap,ca ti-a iesit grasimea in par.Te-ai cam ingrasat in creier de cand esti deputat,du-te si da-ne pace.

Comentariile sunt oprite