Rămâi conectat

Sport

Portarul Roberto Bodea nu va mai continua la Performanţa Ighiu | Goalkeeperul arădean va reveni la UTA „Bătrâna Doamnă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Roberto Bodea Performanta Ighiu 2Portarul Roberto Bodea s-a despărţit de Performanţa Ighiu, ale cărei buturi le-a apărat în sezonul trecut, nemaisemnând un nou contract. Unul dintre mai buni echipieri ai divizionarei terţe din Alba se va întoarce la Arad, la UTA „Bătrâna Doamnă”, cu care s-a mai pregătit în această vară.

În intersezon, Performanţa Ighiu l-a înregimentat pe Călin Tiut (Metalurgistul Cugir), concurenţa între buturi anunţându-se acerbă între cei doi, dar în cele din urmă Roberto Bodea a preferat să plece, după ce au existat divergenţe contractuale între părţi.

Plecat în urmă cu un sezon la Performanța Ighiu, goalkeeperul de 23 de ani a avut prestații apreciabile și se părea că va rămâne sub comanda lui Adorian Himcinschi. Un scurt-circuit l-a readus acasă, iar UTA dorește să-i mai dea o șansă, mai ales că după plecarea lui Anca Trip, îl avea la dispoziție ca senior doar pe Bogdan Miron. E talentat și el al nostru, mai vrem să ne dăm o șansă unul altuia. Poate am greșit și eu puțin în trecut, poate s-a mai maturizat și el, cred că Bodea poate fi o soluție pentru UTA. I-am comunicat acest lucru lui Roli (n.a. Nagy), mai departe nu știu ce discuții au fost sau vor fi cu jucătorul”, a menționat Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al „alb-roșiilor”, care a lucrat cu Bodea de la 15 ani, pentru site-ul www.sportarad.ro.

Goalkeeperul arădean s-a înţeles verbal cu formaţia condusă de Adorian Himcinschi, s-a prezentat la antrenamente săptămâna trecută, dar nu a mai revenit la formaţia din Alba, fiind foarte aproape să ajungă la UTA „Bătrâna Doamnă”.

În consecinţă, divizionara terţă s-a reorientat şi va înregimenta un alt portar din Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Iniţial ne-am înţeles, dar apoi fotbalistul s-a răzgândit şi nu a mai acceptat propunerea noastră. Nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce şi-a schimbat decizia. Este o chestiune care-l priveşte„, a declarat preşedintele Gheorghe Dănilă (Performanţa Ighiu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea