Portarul Roberto Bodea nu va mai continua la Performanţa Ighiu | Goalkeeperul arădean va reveni la UTA „Bătrâna Doamnă”

Paul Voicu - Primar 2020

Roberto Bodea Performanta Ighiu 2Portarul Roberto Bodea s-a despărţit de Performanţa Ighiu, ale cărei buturi le-a apărat în sezonul trecut, nemaisemnând un nou contract. Unul dintre mai buni echipieri ai divizionarei terţe din Alba se va întoarce la Arad, la UTA „Bătrâna Doamnă”, cu care s-a mai pregătit în această vară.

În intersezon, Performanţa Ighiu l-a înregimentat pe Călin Tiut (Metalurgistul Cugir), concurenţa între buturi anunţându-se acerbă între cei doi, dar în cele din urmă Roberto Bodea a preferat să plece, după ce au existat divergenţe contractuale între părţi.

ELIT

Plecat în urmă cu un sezon la Performanța Ighiu, goalkeeperul de 23 de ani a avut prestații apreciabile și se părea că va rămâne sub comanda lui Adorian Himcinschi. Un scurt-circuit l-a readus acasă, iar UTA dorește să-i mai dea o șansă, mai ales că după plecarea lui Anca Trip, îl avea la dispoziție ca senior doar pe Bogdan Miron. E talentat și el al nostru, mai vrem să ne dăm o șansă unul altuia. Poate am greșit și eu puțin în trecut, poate s-a mai maturizat și el, cred că Bodea poate fi o soluție pentru UTA. I-am comunicat acest lucru lui Roli (n.a. Nagy), mai departe nu știu ce discuții au fost sau vor fi cu jucătorul”, a menționat Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al „alb-roșiilor”, care a lucrat cu Bodea de la 15 ani, pentru site-ul www.sportarad.ro.

Goalkeeperul arădean s-a înţeles verbal cu formaţia condusă de Adorian Himcinschi, s-a prezentat la antrenamente săptămâna trecută, dar nu a mai revenit la formaţia din Alba, fiind foarte aproape să ajungă la UTA „Bătrâna Doamnă”.

Mihail David - 2020

În consecinţă, divizionara terţă s-a reorientat şi va înregimenta un alt portar din Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Iniţial ne-am înţeles, dar apoi fotbalistul s-a răzgândit şi nu a mai acceptat propunerea noastră. Nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce şi-a schimbat decizia. Este o chestiune care-l priveşte„, a declarat preşedintele Gheorghe Dănilă (Performanţa Ighiu).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...