Portarul albaiulian Dinu Moldovan, la Chindia Târgoviște, în Liga 1

Dinu Moldovan, portarul originar din Cetatea Marii Uniri, va evolua în sezonul viitor al Ligii 1, sub comanda lui Viorel Moldovan, la proaspăt promovata Chindia Târgoviște.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a jucat în eșalonul secund în prima parte a anului, la ACS Poli Timișoara, iar de duminică se află în cantonament centralizat la Brașov cu noua echipă. Cu junioratul făcut în Spania, la Espanyol Barcelona, Dinu Moldovan a ajuns în 2010 în lotul primei echipe, în Primera Division. A revenit în țară în stagiunea 2012-2013, la Astra Giurgiu și “U” Cluj, pentru ca în următoarele 4 campionate să fie legitimat în Spanie, la Ponferradina (în Secunda și Tercera Division). Pentru a apăra buturile formației de lângă Turnul Chindiei, albaiulianul va concura cu Aioani și I. Popescu, după ce dâmbovițenii au renunțat la Meilă și Acasandrei.

Revenită după 21 de ani pe prima scenă, echipa din Târgoviște va susține jocurile interne, în prima parte a campionatului, la Mioveni, țintarul primei ligi urmând să fie stabilit vineri.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...