Polițistul șpăgar din Blaj, condamnat la închisoare cu suspendare

Paul Voicu - Primar 2020

Florin Făgeţan din Blaj, fost polițist în localitate, a fost condamnat la data de 14 decembrie 2015, în primă instanță, la 1 an si 4 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă. Decizia nu este definitivă.

În data de 22 septembrie 2015, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui agent de poliție din cadrul I.P.J.Alba – Poliția municipiului Blaj, la momentul comiterii faptelor, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență.

ELIT

spaga politist “În fapt, în data de 03 aprilie 2015, la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba a fost înregistrat denunțul lui C.E. care sesiza faptul că, în toamna anului 2013, polițistul i-a pretins și a primit suma de 450 euro pentru a interveni pe lângă lucrători din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Alba în vederea stabilirii unui rezultat al alcoolemiei sub limita infracțiunii, în dosarul în care era cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Activitățile procedurale efectuate în baza delegării procurorului au probat starea de fapt sesizată, respectiv traficarea influenței contra unor sume de bani.

Mihail David - 2020

Inculpatul a fost reținut pe o durată de 24 de ore, la data de 21.08.2015.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Alba, instanță competentă în acest caz”, se arată într-un comunicat remis presei de Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție. (BT)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...