Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Polițistul din Cluj care s-a împușcat în cap, a MURIT. Bărbatul era în moarte cerebrală

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițistul care s-a împușcat în cap luni dimineața, în sediul Poliției Dej, imediat după ce a intrat în tură, a murit.

Imediat după teribilul incident, polițistul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej, în comă. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Potrivit polițiștilor, bărbatul a decedat în această dimineață, la câteva minute după miezul nopții. Bărbatul era în moarte cerebrală.

Citește și: Incident dramatic în Cluj: Un polițist s-a împușcat în cap, cu armamentul din dotare, la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu

Reamintim că bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a împușcat în cap la câteva minute după ce a ajuns în sediul Poliției, chiar în fața colegului său cu care urma să facă schimb de tură.

Încă nu s-a stabilit dacă gestul acestuia are vreo legătură cu dosarul pe care fostul comandant al politiei Dej îl are la DNA pentru că se folosea de ofițerii de serviciu să se ponteze atunci când lipsea de la muncă.

Acesta se afla printre politiștii care nu ar fi avut o relație foarte bună cu fostul comandant, Marton Elek, săltat de DNA pentru abuz în serviciu. Agentul ar fi fost obligat frecvent să ponteze ore suplimentare pentru şeful lui, chiar dacă acesta nu se afla la birou. Cum a refuzat de câteva ori ordinele, ofiţerul de serviciu s-ar fi trezit implicat şi într-o anchetă disciplinară, sub pretextul că nu a respectat obligaţia de a raporta către superiorul direct orice eveniment.

Sursa: monitorulcj.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șapte familii din comuna Ciugud sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie: Nuntași, „ceterași”, voia bună și armonie ca la sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șapte familii din comuna Ciugud sărbătorite la împlinirea a 50 de ani de căsătorie: Nuntași, „ceterași”, voia bună și armonie ca la sat Șapte familii din comuna Ciugud au fost sărbătorite marți, 28 mai 2024, la împlinirea a 50 de ani de căsătorie, cu nuntași, „ceterași”, voia bună și armonie ca la sat. ”La Ciugud, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea