Rămâi conectat

Actualitate

Incident dramatic în Cluj: Un polițist s-a împușcat în cap, cu armamentul din dotare, la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Incident dramatic în Cluj: Un polițist s-a împușcat în cap, cu armamentul din dotare, la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu

În cursul dimineții de luni, un incident dramatic a avut loc în județul Cluj, unde un polițist s-a împușcat în cap, la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu. Acesta s-a împușcat cu arma din dotare, chiar în fața colegului său pe care urma să îl înlocuiască.

Bărbatul de aproape 40 de ani a intrat în camera armelor, iar în doar câteva secunde a tras. Glonţul a intrat pe deasupra urechii şi a ieşit prin partea cealaltă.

A fost preluat imediat de echipajul de salvare şi transportat la Spitalul din Dej, în comă, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Ofiţerul de serviciu de la poarta de la Poliţia Dej este căsătorit şi are un copil minor. Bărrbatul a fost cercetat disciplionar de fostul comandat.

Nu se ştie dacă există o legătură între tentativa de sinucidere şi cercetare. Poliţistul nu este cunoscut cu vicii. Lucra de mai bine de un an la poarta de la Poliţia Dej, după ce a fost la mai multe posturi rurale. Cercetările continuă.

Un polițist din Dej, județul Cluj, s-a împușcat luni dimineața cu armamentul din dotare. Potrivit IPJ Cluj, agentul de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului.

Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. A fost solicitat de urgență, prin apel la 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate, scrie Mediafax.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: observatornews.ro, stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea