Rămâi conectat

Ştirea zilei

Poliţistul craiovean care şi-a executat familia şi-a lăsat fiul surdo-mut în grija unor prieteni din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Gruia, director al AJVPS Dolj, fostul şef al compartimentului Arme la Poliţia Dolj şi-a împuşcat soţia de 51 de ani şi fiica de 23 de ani, după care s-a sinucis, ieri dimineaţă. La locul faptei au fost găsite un plic şi o scrisoare adresate unor persoane din judeţul Alba, precum şi mai multe tuburi de cartuşe trase şi o armă. „Din scrisoarea lăsată se înţelege că în familie era o stare conflictuală”, a sintetizat Florin Grecu, procurorul craiovean de caz. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj mai spun că scrisoarea pe care au găsit-o pe masa din încăperea unde a avut loc crima era un testament în care fostul poliţist îşi roagă apropiaţii din judeţul Alba să aibă grijă de fiul său de 22 de ani, surdo-mut. În scrisoarea-testament, Nelu Gruia spune că îi lasă bunurile copilului său. Procurorii declară că în scrisoare fostul poliţist şi-ar fi acuzat fata pentru toată această tragedie, pe motiv că aceasta ar fi „insistat pentru divorţ”. Tânăra care a fost împuşcată în piept, a fost internată în stare extrem de gravă la terapie intensivă. Tot în scrisoare, Nelu Gruia s-ar fi declarat „familist convins”. Anchetatorii craioveni au spus că scrisoarea era adresată „Marianei şi părintelui Liviu din judeţul Alba”. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea