Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii de la imigrări au depistat în comuna Livezile un sârb căruia i-a expirat dreptul de şedere în țară

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba, au desfăşurat, luni 25 februarie, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Alba.

“Cu această ocazie, a fost depistat P.S., de 41 de ani, din Serbia, care se afla cu şedere ilegală pe raza comunei Livezile.

În urma  verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat legal pe teritoriul României însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege, totalizând un număr de 60 de zile de şedere ilegală. De asemenea, s-a stabilit că din decembrie 2012 până în prezent, P.S. a desfăşurat activităţi lucrative, fără forme legale, la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Livezile, judeţul Alba.

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au luat măsura sancţionări contravenţionale a străinului, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 600 de lei iar faţă de societatea comercială pentru care acesta a lucrat fară forme legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea