Poliția Locală din Blaj ar trebui să-și refacă URGENT stocul de formulare pentru amenzi. Procesul-verbal de constatare conține o EROARE care poate genera un val de contestații în instanță

Poliția Locală din Blaj ar trebui să-și refacă urgent stocul de formulare pentru amenzi deoarece procesul-verbal de constatare conține o eroare care poate genera un val de contestații în instanță. Situația a fost observată după ce primarul Gheorghe Valentin Rotar, sancționat pentru parcare neregulamentară, a postat formularul pe pagina sa de socializare.

Concret, edilul a fost amendat în Blaj, de un polițist local din… Poliția Locală Alba Iulia, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

ELIT

Evident, este vorba despre o eroare materială. Cel mai probabil greșeala s-a ivit deoarece formularul a fost copiat după cel folosit pentru constatarea contravențiilor în municipiul reședință de județ și nu a fost corectat cu atenție. Însă în cazul contestării, s-ar putea ivi surpriza ca instanța să anuleze o astfel de amendă.

Despre sancțiunea primită de primarul Rotar puteți citi aici: FOTO/ Un cunoscut primar din Alba a fost amendat de un poliţist local, pentru parcare neregulamentară. Edilul și-a recunoscut vina și s-a grăbit să achite jumătate din sumă

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...