// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Un cunoscut primar din Alba a fost amendat de un poliţist local, pentru parcare neregulamentară. Edilul și-a recunoscut vina și s-a grăbit să achite jumătate din sumă

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a fost amendat, marți, 4 septembrie, cu suma de 400 de lei de Poliţia Locală, instituţie aflată în subordinea administraţiei pe care o conduce, pentru că a parcat într-un loc interzis din centrul municipiului.

Edilul a recunoscut singur că a primit amendă susţinând că a fost nevoit să oprească cu maşina în zona respectivă din cauza lucrărilor care au loc la infrastructura localităţii. Sancţiunea a fost dată după ce pe un cont de pe Facebook au fost postate fotografii cu maşina primarului parcată neregulamentar.

”Din cauza lucrărilor din Centrul Municipiului Blaj am fost nevoit să opresc într-un loc unde parcarea este interzisă. «Toţi suntem egali în faţa legii». Pentru această parcare am fost sancţionat cu P. V. nr. 0002583/04.09.2018 şi am achitat contravaloarea amenzii cu chitanţa nr. 2008154/05.09.2018”, a scris primarul din Blaj pe Facebook.

Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei.

Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj.

Un locuitor al municipiului i-a luat apărarea susţinând că acesta era la supravegherea lucrărilor de pe B-dul Republicii: ”Puţini primari veţi vedea sa stea în soare ca totul să decurgă corect şi rapid”, a scris persoana respectivă.

În procesul verbal, agentul constatator a trecut următoarele: ”Susnumitul staţionează pe Bul. Republicii cu auto marca Volkswagen, cu nr. (…) pe zona haşurată la indicator oprirea interzisă, loc nepermis şi neamenajat ca parcare”. Amenda totală aplicată a fost de 400 de lei, primarul plătind, potrivit legii, jumătate din sumă, respectiv 200 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO: Un cunoscut primar din Alba a fost amendat de un poliţist local, pentru parcare neregulamentară. Edilul și-a recunoscut vina și s-a grăbit să achite jumătate din sumă

 1. Ics 05.09.2018 la 19:16

  Făcătură. Altora de la Poliția Locală Blaj le e frica de el ca ăluia negru de tamaie . Nu l-ar fi amendat fara sa primească ordin.

 2. Robespierre 05.09.2018 la 20:59

  dar daca nu era pus pe “face buook” ? sunt sigur ca nu-l amenda nimeni. sa fim seriosi: reclama irftina si ipocrizie cat cuprinde. si, culmea penibilului: e burat nr de inmatriculare pe fotografie dar e cat de clar pe procesul verbal scris de un elev de clasa a treia. ha, ha, ha… vorba altor doi tembeli

 3. Albaiulian 06.09.2018 la 7:11

  Mi ar plăcea sa trăiesc într un oraș unde legea pt toti. La Hava n urbe nu cred ca își permiteau băieții ca după făceau ronduri de noapte în jurul casei magnatului.
  Asa ca rămân sa dea amenzi în centru pe strada neasfaltata de la oamenii simpli