Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Un cunoscut primar din Alba a fost amendat de un poliţist local, pentru parcare neregulamentară. Edilul și-a recunoscut vina și s-a grăbit să achite jumătate din sumă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a fost amendat, marți, 4 septembrie, cu suma de 400 de lei de Poliţia Locală, instituţie aflată în subordinea administraţiei pe care o conduce, pentru că a parcat într-un loc interzis din centrul municipiului.

Edilul a recunoscut singur că a primit amendă susţinând că a fost nevoit să oprească cu maşina în zona respectivă din cauza lucrărilor care au loc la infrastructura localităţii. Sancţiunea a fost dată după ce pe un cont de pe Facebook au fost postate fotografii cu maşina primarului parcată neregulamentar.

”Din cauza lucrărilor din Centrul Municipiului Blaj am fost nevoit să opresc într-un loc unde parcarea este interzisă. «Toţi suntem egali în faţa legii». Pentru această parcare am fost sancţionat cu P. V. nr. 0002583/04.09.2018 şi am achitat contravaloarea amenzii cu chitanţa nr. 2008154/05.09.2018”, a scris primarul din Blaj pe Facebook.

Acesta a postat fotografii şi după procesul verbal de sancţionare cu amendă în valoare de 400 de lei şi după chitanţa care arată că a plătit 200 de lei.

Rotar a achitat amenda la biroul de taxe şi impozite locale din cadrul Primăriei Blaj.

Un locuitor al municipiului i-a luat apărarea susţinând că acesta era la supravegherea lucrărilor de pe B-dul Republicii: ”Puţini primari veţi vedea sa stea în soare ca totul să decurgă corect şi rapid”, a scris persoana respectivă.

În procesul verbal, agentul constatator a trecut următoarele: ”Susnumitul staţionează pe Bul. Republicii cu auto marca Volkswagen, cu nr. (…) pe zona haşurată la indicator oprirea interzisă, loc nepermis şi neamenajat ca parcare”. Amenda totală aplicată a fost de 400 de lei, primarul plătind, potrivit legii, jumătate din sumă, respectiv 200 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea