PMP Alba: Proiectul de hotărâre a Declarației de Unire cu Republica Moldova, adoptat în unanimitate în ședința de Consiliu Local de la Abrud

După Alba Iulia  moții din Munții Apuseni ,,au sunat din tulnic,, la Abrud și au susținut astăzi  23.03.2018  în plenul ședinței de consiliu local, în unanimitate Declarația de Unire cu Republica Moldova. După discuții și citirea documentului proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate și Declarația de Unire a fost susținută de toți membrii Consiliului Local al Orașului Abrud.

Felicitări domnului consilier local  PMP Ștefan Marin  pentru inițiativă și pentru modul în care a știut să  prezinte acest proiect al Partidului Mișcarea Populară. Mulțumim  consilierilor locali indiferent de culoarea politică , domnului primar Simina Nicolae precum și domnului viceprimar Pașca Dorel Gheorghe  pentru susținerea acestei declarații .

ELIT

Partidul Mișcarea Populară Alba prin aleșii săi își continuă demersul de punere în practică a proiectului de țară, Unirea cu Republica Moldova. Credem cu tărie că exemplul dat de Abrud va fi luat și de celelalte adminstratii din Apuseni și că visul lui Avram Iancu care spunea ,, Unicul dor al țării mele este să-mi văd Națiunea fericită,, va devenii realitate. Națiunea nu poate fi fericită  dacă nu se va reîntregi, iar noi credem că suntem pe drumul cel bun , Basarabia înseamnă România iar centenarul Marii Uniri trebuie să ne găsească împreună frate lângă frate.

TRĂIASCĂ ROMÂNIA  UNITĂ!

Biroul de presă PMP Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cetatean de Alba 24 martie 2018 at 9:27

partidul miscarea penala , vrea unire cu republica socialista soldoveneasca si basista ??? sa si mute sediul la kisinev!!!

@Cetatean de .. 24 martie 2018 at 11:21

Mai intai muta-te tu in Teleorman.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...