Rămâi conectat

Politică Administrație

PLR a decis organizarea unui Congres extraordinar pentru a discuta fuziunea cu PC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Liberal Reformator va organiza, în 18-20 iunie, un Congres extraordinar în care se va dezbate fuziunea cu Partidul Conservator, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

Tariceanu, Alba Iulia05„În urma discuțiilor cu membrii CNEx al PLR, președintele partidului a propus ca la Congresul extraordinar din luna iunie să se dezbată fuziunea PLR-PC, precum și viziunea PLR asupra noii formațiuni politice rezultate în urma fuziunii”, precizează sursa citată.

Tot în cadrul CNEx al formațiunii, se arată în comunicat, s-a luat decizia ca PLR să susțină „prevederile noului Cod silvic, care înlătură actuala stare de monopol a unor firme de pe piața românească”.

„Din dezbatere a rezultat că decizia Guvernului de interzicere a exportului masei lemnoase este susținută de către PLR, iar România ar trebui să adopte o nouă politică economică, de sprijin a industriei de prelucrare a lemnului, capabilă să genereze locuri de muncă și valoare adăugată. Miniștrii și parlamentarii noștri vor promova acțiuni concrete de susținere a dezvoltării acestei ramuri a industriei și sprijină acțiunile ministrului Mediului de stopare a defrișărilor ilegale”, potrivit comunicatului.

Totodată, CNEx al PLR a luat în discuție și proiectul Legii insolvenței persoanelor fizice, pe care-l consideră „acceptabil din punctul de vedere al liberalilor, el având și acordul mediului bancar din România”.

„Este o lege utilă și necesară destinată a proteja persoanele fizice de eventualele abuzuri ale băncilor, așa cum s-a întâmplat în trecut”, se mai arată în comunicatul PLR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea