Rămâi conectat

Curier Județean

Ploaie de amenzi pentru parcări neregulamentare în Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intensificat activităţile pentru combaterea încălcărilor legale privind oprirea şi staţionarea. Începând cu data de 13 ianuarie 2014 au intrat în vizor mai multe zone din municipiu Alba Iulia unde, în mod frecvent se constată încălcarea acestor reguli rutiere.

În perioada 13 – 20 ianuarie 2014, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au constatat un număr de 113 abateri contravenţionale de la normele rutiere privind oprirea şi staţionarea, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare de peste 10.400 lei.

Aceste acţiuni ale poliţiştilor rutieri din Alba Iulia vor continua şi în perioada următoare şi vor viza întreg municipiul. Reamintim conducătorilor auto că potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, oprirea cu încălcarea prevederilor legale, reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 2 şi 3 puncte amendă (170 – 255 lei) în vreme ce staţionarea cu încălcarea prevederilor legale se sancţionează cu amendă cuprinsă între 4 şi 5 puncte amendă (340 – 425 lei). În ambele situaţii sunt aplicate puncte de penalizare (2 pentru oprire şi 3 pentru staţionare)”, a transmis reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pietoni care traversau neregulamentar, amendați de polițiștii din Alba: Acțiune în județ pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor Nouă pietoni care traversau strada regulamentar au fost sancționați de polițiștii din Alba, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere și prevenirea accidentelor. Citește și: Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea