Rămâi conectat

Ştirea zilei

Plata pensiilor prin poștă în luna decembrie 2023. Data de la care se vor livra banii pentru pensionari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Plata pensiilor prin poștă în luna decembrie 2023. Data de la care se vor livra banii pentru pensionari

Președintele Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu, a precizat, miercuri, că pensiile vor fi livrate de poștași începând cu data de luni, 4 decembrie 2023.

Citește și: Pensii 2024: Noua Lege a pensiilor a fost promulgată de președintele Iohannis

Totodată, el a ținut să puncteze că, de când ocupă funcția de președinte al Casei Naționale de Pensii, nu s-a întârziat în nicio zi cu pensiile.

Precizările făcute de șeful Casei Naționale de Pensii

„De când sunt preşedinte la Casa Naţională de Pensii nu s-a întârziat absolut nicio zi. E aceeaşi procedură în fiecare an. Am făcut toate diligenţele în acest sens. Deja o parte din bani i-am virat Companiei Naţionale Poşta Română începând chiar de săptămâna trecută – o sumă substanţială. Aproximativ 50% din suma pe luna decembrie am virat-o. Urmează să facem plăţi şi după 1 Decembrie.

Citește și: Pensii 2024: Creștere de aproape 14% a pensiilor vârstnicilor, de la 1 ianuarie. Anunțul ministrului Muncii

Luni, 4 decembrie, vom mai face încă o plată, vom mai face şi ulterior, astfel încât oamenii să primească banii la timp, aşa cum îi primesc lună de lună, să nu se simtă aceste zile libere.

Colegii mei din teritoriu, din casele teritoriale de pensii, depun toate eforturile ca banii să ajungă la timp la pensionari. Până pe data de 15 decembrie, toate pensiile vor fi achitate în sistemul public de pensii. Colegii mei sunt responsabili, nu va fi afectat procesul de plată a pensiilor pe luna decembrie”, a afirmat Baciu, la lansarea oficială a aplicaţiei RODPA1 a CNPP..

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii O dată la două luni, milioane de români așteaptă ca pe cardul de alimente să intre cei 250 de lei. Alimentarea conturilor a început pe data de 17 februarie și se va încheia la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea