Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Pizzeria Erol din centrul municipiului Alba Iulia şi-a redeschis porţile. Vezi cu ce noutăţi vine în această primăvară în întâmpinarea clientelei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre firmele de alimentaţie publică de prestigiu din municipiul Alba Iulia, Pizzeria Erol şi-a redeschis porţile, bineînţeles cu un nou look.

De peste 12 ani, prin calitatea de excepţie a serviciilor oferite şi un management adaptat în permanenţă cerinţelor pieţei, Pizzeria Erol a reuşit să-şi atragă o importantă clientelă şi să-şi facă un renume în oraş. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că patronul, şi totodată administratorul general al celor două unităţi (prima cea amintită mai sus, iar cea de-a doua situată pe Bd. Transilvaniei, din Cetate), unul dintre cei mai vechi şi mai apreciaţi comercianţi din municipiul reşedinţă de judeţ, domnul Ali Tunan, îşi conduce şi administrează afacerile cu meticulozitate şi rigurozitate.

  Prin calitatea produselor de pizzerie oferite clienţilor, şi-a creat deja un brand propriu, mult apreciat de albaiulieni, şi nu numai, astfel că firmele sale se situează astăzi în topul celor mai atractive şi mai frecventate unităţi de alimentaţie publică din oraş.

 Pizzeria Erol vine, în această primăvară, în întâmpinarea clienţilor cu o nouă înfăţişare, un ambient mult mai plăcut al spaţiului în care-i primeşte, complet modernizat şi bineînţeles cu un meniu diversificat, în funcţie de opţiunile acestora. Este, aşa după cum ne-a spus patronul firmei, cea de-a treia schimbare completă de look. Pe lângă ambientul deosebit şi produsele deja binecunoscute de pizza, localul oferă mai nou albaiulienilor (şi nu numai) şi alte produse de bucătărie, preparate de bucătari cu o vastă experienţă în domeniu. Localul dispune de un număr de 60 de locuri la masă, servirea este la standardele cele mai înalte, iar preţurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Noul look al localului asigură de asemenea un mediu propice pentru diverse întâlniri de afaceri, pentru care se vor putea face rezervări din timp.

 Printre preparatele alese de aici veţi putea regăsi:

*Specialităţi din carne de pui, printre care: piept de pui cu sos tzatziki, rulou de pui cu mozzarela şi salvie, aripioare cu susan şi pulpe, piept de pui cu rucola, caşcaval şi reducţie de oţet balsamic, piept de pui la gratar cu legume mexicane, piept de pui provensal.

*Specialităţi din carne de vită: muşchi de vită cu sos de piper verde, muşchi de vită cu ciuperci la tigaie, muşchi de vită cu sos de mozzarella, caşcaval, gorgonzola şi parmezan, muşchi de vită cu sos de ciuperci.

lPreparate din peşte: Şalău Brava

l*Preparate din carne de porc: Bocconcini cu rucolla – cuburi de ceafă de porc cu rucolla, ceafă de porc marinată, cotlet de porc Metaxa cu garnitură – cotlet de porc cu şuncă şi caşcaval, sos de smântână, ardei, orez şi cognac, cotlet de porc cu sos de lămâie.

 *Paste: Spaghete Bologneze, Spaghete Carbonara, Pene Quatro Formagi, Spaghete Arabbiata, Tagliolini cu fructe de mare, Tagliatele Pasticiate.

*Ciorbe: Ciorbă de burtă, ciorbă ţărănească de porc, supă cremă de ciuperci cu crutoane, ciorbă ţărănească de văcuţă, ciorbă de zarzavat.

 Programul de funcţionare al unităţii este zilnic, între orele 10.00 – 24.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea