Piroman din Lopadea Nouă, REȚINUT de polițiștii din Aiud. Acesta a incendiat terasa unui local public din municipiu

Un tânăr din Lopadea Nouă a fost reținut de polițiștii din Aiud după ce acesta a provocat un incendiu pe terasa unui local din municipiu. Piromanul va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

La data de 11 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din Lopadea Nouă, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în noaptea de 07/08 septembrie 2019, în timp ce se afla pe terasa unui local din Aiud, având asupra sa un recipient cu carburant, ar fi incendiat una dintre mese. Incendiul s-a extins și a distrus și alte mese, scaune, panourile terasei confecționate din policarbonat, afectând chiar și acoperișul terasei.

În cursul zilei de azi, 12 septembrie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...