Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Piroman din Lopadea Nouă, REȚINUT de polițiștii din Aiud. Acesta a incendiat terasa unui local public din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Lopadea Nouă a fost reținut de polițiștii din Aiud după ce acesta a provocat un incendiu pe terasa unui local din municipiu. Piromanul va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

La data de 11 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din Lopadea Nouă, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în noaptea de 07/08 septembrie 2019, în timp ce se afla pe terasa unui local din Aiud, având asupra sa un recipient cu carburant, ar fi incendiat una dintre mese. Incendiul s-a extins și a distrus și alte mese, scaune, panourile terasei confecționate din policarbonat, afectând chiar și acoperișul terasei.

În cursul zilei de azi, 12 septembrie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea