Rămâi conectat

Actualitate

Pieton accidentat la Alba Iulia. Bărbatul, surprins de o șoferiță în timp ce traversa neregulamentar strada

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba a suferit leziuni după ce a fost accidentat marți seară de un autoturism, pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, zona „Mercur”.

ambulantaBărabatul a fost surprins de o șoferiță în timp ce traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, bărbatul s-a ales cu răni superficiale și o sperietură zdravănă. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. Există suspiciunea că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE: Din cercetările efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că D.G.A., de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului pietonul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea